Connery

Familien Fredie-Pedersen

Dansk reality-tv har nået et nyt lavpunkt

Tv2 har lavet en tvserie, hvor vi får lov til at møde familien Freddie Pedersen. Familien består af faderen Mickey Freddie Pedersen, og moderen Søs Freddie Pedersen. Sammen har de formået at skabe Sonny og Gigi.

Gigi er fransk og udtales ji ji. Hele familien har noget med underholdning at gøre. De kalder sig selv et emperium, fordi de to "vidunderbørn" Sonny og Gigi både danser, optræder og dyrker skuespil. Nå ja og så synger de, men det kommer jeg tilbage til.
ANNONCE
Familien Fredie-Pedersen
Egentlig ville jeg ikke kalde det de laver et emperium. Jeg ville hellere kalde dem medieludere. Det er umuligt, at åbne en avis eller tænde sit fjernsyn, for ikke at høre om Sonny og Gigi. Desuden har de lavet et nyt album, så har de danset et sted og vundet et eller andet. Wow!

At de behøver lave en tv-serie om, hvordan en show-familie får hverdagen til at gå, er virkelig for meget. Helt ærligt, hvor kedeligt kan det være. Nu har jeg set lidt af de afsnit, der er, for jeg var jo nødt til at have noget materiale at forholde mig til. Jeg var i bogstavligste forstand ved at falde i søvn af at se dem. Men det er selvfølgelig også begrænset, hvor spændende de kan lave det. For vi er selvfølgelig nødt til at få det hele med. Lige fra hvilke kostumer de vælger til, hvilke kostumer de har smidt ud. Nå ja, og så skal vi også se, hvordan man handler ind når man er familien Freddie Pedersen. Eller jeg burde egentlig sige mangel på samme, da de ikke aner, hvordan man laver mad, fordi som de selv udtaler "Vi vil hellere spise ude, da det er nemmere."

Vi kommer også med til indspildningerne af deres andet album. (Læs andet album jeg vidste ikke engang de havde lavet ét album). Musikken leveres af Sonny og Gigi, som synger en sukkersød pop, der sikkert vil falde i The Voice's smag. Jeg synes det er synd, at de overhovedet spilder deres tid på at synge, når de tydeligvis ikke er særligt gode til det. Successen eller mangel på samme taler vel for sig selv. De burde holde sig til enten at danse eller optræde som de har haft succes med.

Det sjove/sørgelige er, at de ikke selv kan skabe succes. Ifølge forskellige danske medier har faderen Mickey købt sig til en placering på den officielle danske albumhitliste fra IFPI ved at købe et stort antal af sine egne børns cder!

Meget kan man sige om dem, men det er da smart. Konceptet er genialt. Hvis man ikke har talentet, så køber man da bare sig til det. Jeg ved ikke om jeg skal drible hen til det nærmeste pladestudie, begynde at synge om en masse kærlighedsjammer, for derefter at køre det hele igennem en form for hitmaskine, så det rent faktisk lyder som om jeg kan synge.

Men dette er jo ikke nok. Ingen gider købe min cd, fordi ingen kender til den. Så køber jeg en masse eksemplarer selv, for derved at komme på listen og få en masse reklame. Det er markedsføring der vil noget.

Mickey forklarer dog sagen med, at alle cderne var købt så de kunne sælges igennem deres webshop og stadig burde tælle med.

Det mener IFPI dog ikke er så smart, da det skader hitlistens troværdighed. De bruger hvert år adskillige millioner på at vedligeholde denne troværdighed. Derfor strammer de op omkring disse sager, så det ikke skulle ske igen. De nye retningslinier har fået øgenavnet "Lex Mickey"

Men fred være med det, hvis TV2 vil spilde penge på en serie om en mediehungrende familie, så værsgo. Jeg gider bare ikke se den. Så skulle det være fordi Gigi var lækker. For det er hun.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce