Connery

Familie finder maleri til 900 millioner på loftet

Aldrig før har et utæt tag bragt så meget glæde

Er du typen, der gemmer alting og aldrig smider ud? Proppede skabe, fyldt kælderrum og et støvet loft, som du gang på gang minder dig selv om, at du snart skal få ryddet ud i? Så overvej lige en ekstra gang, før du smider noget ud - det kunne jo være penge værd. 

En familie i Frankring søgte efter et hul i taget på deres gamle hus, da det var utæt. Om de fandt hullet, ved jeg ikke, men det er også lige meget - for de endte med at finde noget, der snildt kunne købe dem et helt nyt hus!

Familien fandt et maleri, der er vurderet til intet mindre end 120 millioner euro svarende til ca. 900 millioner danske kroner. 900 millioner for ikke at rydde ud i sine gamle ting på loftet.. 

Maleriet er nu ifølge The Independent blevet delvist identificeret til at være et maleri af den berømte, italienske maler Michelangelo Merisi, som levede i perioden 1571-1610. Maleriet er malet i starten af det 17. århundrede og forsvandt eftersigende et århundrede senere. Og nu er det så fundet på et loft. Fordi taget var utæt. 

Aldrig før har en familie været så glad for et hul i taget!

ANNONCE
Familie finder maleri til 900 millioner på loftet
Del

Seneste nyt