Connery

Fallout finder nye gamers gennem Tinder

Leder du efter en at overleve verdens undergang med?

Det bliver mere og mere udbredt at reklamere på Tinder, eller i hvert fald for spammers, der prøver at samle håbefulde mænd op, med "please finde me at this link"-beskeder fra smukke kvinder. Jeg skal ikke kunne sige hvor udbredt det er for det modsatte køn...

Nu har Bethesda, der står bag den populære Fallout-serie også kastet sig over appen, lyder det på Twitter. Folk har fanget screenshots af en Vault Boy, 25, der er "Nuka Cola Lover" og har et meget specifikt sæt færdigheder, til at overleve i en postapokalyptisk verden.

Der er endnu ikke dukket nogle Vault Girls op, og det virker lidt underligt, eftersom en del fyre nok aldrig bliver fanget ind af reklamen, meen, det virker til at Bethesda også er på vej med det, i hvert fald hvis man skal tro nedenstående post: 

ANNONCE

Spillet der bliver promoveret gennem dating-appen er Fallout Shelter: Et gratisk postapokalyptisk smartphone-spil, hvor en del af aktiviteten indebærer at holde bestanden af vault-dwellers oppe ved at "parre" de små fiktive mennesker i bunkeren. Romantisk, ikke?

Del

Seneste nyt

Annonce