Connery

Fakta: Brøndby er et bundhold

Vi gør status, efter 1/3 af SAS liga sæsonen 2007/2008 er gennemført.

Det store samtaleemne er selvfølgelig Brøndby IF, som i sommers købte Samuel Holmén, Stefan Gislason og Peter Madsen.
Fakta: Brøndby er et bundhold
Ligelidt har tiltagene hjulpet og BIF ligger næstsidst med blot én sejr i 11 kampe. BIF har ikke vundet sine 4 sidste hjemmekampe, dette er aldrig sket før, det virker som om spillere og ledere er blottet for selvtillid.

Det hjælper heller ikke på sammenholdet, når Peter Madsen pander Morten Duncan en midt under en kamp. BIF spiller godt momentvis men kan ikke holde koncentrationen over 90 minutter, og noget tyder på at Per Bjerregaard er nødt til at åbne pengepungen i vinterpausen, som han bebudet såfremt BIF ikke er over stregen til den tid.

Ifm. BIF må man dog imponeres af BIFs' fans, som stadigvæk bakker op om klubben i denne svære tid og sågar tager bussen til Jylland for at få smæk igen og igen...

Indtil videre i ligaen gør FCK som forventet, uden at overanstrenge sig fører de Superligaen. Der er så meget mere i det hold, men det taktiske oplæg virker ikke som om, det passer til de profiler, holdet har. Ståle har endnu ikke fundet sin formel, og man må kunne forvente lidt mere sprudlende spil fra de Danske mestre. Stortalentet William Kvist er malplaceret som højre back og bliver ringere kamp for kamp, han skal op på midtbanen for at få udbytte af hans store talent. 

Af artige overraskelser i ligaen hører FCM, Horsens og AAB til. Specielt FCM imponerer med stabile toppræstationer fra deres spillere, som besidder gode tekniske kvaliteter og fysisk styrke, som ikke matches i Superligaen. Deres bredde gør, at hvis ikke FCK får styr på deres spillekoncept, så rykker FCM forbi og bliver Danske mestre anno 2008.

OB, FCN og Randers gør mere eller mindre som forventet, om end fodboldelskere nok havde forventet sig mere af FCN pga. deres offensive tilgang til fodbold. Men hullet efter Morten Nordstrand har været svært at fylde, selvom de har købt fornuftigt ind på hans plads.

Udover BIF skuffer AGF, Esbjerg, Lyngby & Viborg. Mens man måtte forvente Lyngby og Viborg skulle kæmpe, havde man større forventninger til Esbjerg og AGF. Ift. AGF er man nok lidt for naiv. Mange ønsker holdet godt, da man er klar over, at der ligger et uudnyttet kommercielt potentiale a la FCK, plus at de har mange fans.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce