Connery

Færdigt program: Roskilde Festival tilføjer 53 endelige artister til plakaten

Roskilde Festivals sidste headliner er 21 Savage

I 2024 runder Roskilde Festival sin 52. af slagsen, og det foreløbige program der blandt andet tæller Foo Fighters, SZA, Gilli, Skrillex og Doja Cat, er nu blevet færdiggjort.

Roskilde Festival tilføjer 53 endelige artister til plakaten, hvoraf den amerikansk-britiske rapper 21 Savage udnævnes som det sidste store navn. Således er plakaten på plads for festivalen, der finder sted fra 29. juni til 6. juli 2024.

21 Savage, har cementeret sin position i musikkens verden med hits som "Bank Account" og "a lot", og tager sin første performance i Danmark på festivalens ikoniske Orange Scene. Hans deltagelse kunne let gå hen at være et stort trækplaster, efter udgivelsen af hans seneste album "American Dream", som har modtaget massiv kritisk anerkendelse.

Udover 21 Savage byder Roskilde Festival velkommen til en række internationale og danske kunstnere, der spænder over genrer som indie, pop, elektronisk musik og rap. Blandt de nye tilføjelser finder man den britiske sensation PinkPantheress, der er kendt for sine catchy tunes og unikke lyd, og Amaarae fra Ghana, hvis unikke stemme og avantgarde-stil har vundet hende fans over hele verden.

Med musik fra 43 forskellige lande og fem kontinenter lover festivalen at blive et globalt mødested, hvor besøgende kan opleve et bredt udsnit af verdens musikscener. Den danske scene er også stærkt repræsenteret med navne som Erika de Casier, Barselona, og mange flere.

En partoutbillet til sommerens festival koster 2.400 kroner plus gebyr, mens en endagsbillet er prissat til 1.200 kroner plus gebyr. Fredagsbilletter er allerede udsolgt.

Siden starten i 1971 har Roskilde Festival været en katalysator for musik, kunst og fællesskab, arrangeret af Foreningen Roskilde Festival og skabt af 30.000 frivillige. Festivalen donerer alt overskud til humanitært, almennyttigt og kulturelt arbejde, og har gennem årene genereret omkring 429 millioner kroner til forskellige formål. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt