Connery

Fading Gigolo [Anmeldelse]

Fading Gigolo er en forførende forårsflirt.

4 ud af 6 stjerner
SF Film/Filmcompagniet - Fading Gigolo [Anmeldelse] SF Film/Filmcompagniet
De to veninder
Fioravante (John Turturro) og Murray (Woody Allen) er gamle venner, på trods af at Murray er en del ældre end Fioravante. Murrays antikke boghandel er ved at lukke pga. manglende omsætning, så da han en dag besøger sin hudlæge Dr. Parker (Sharon Stone), får Murray en god idé. Hun fortæller nemlig Murray, at hendes ægteskab er gået lidt i stå og hun derfor godt kunne tænke sig at pifte sit manglende sexliv lidt op med en trekant sammen med veninden Selima (Sofía Vergara). Murray tænker straks på sin gode ven og arrangerer derfor et ”forretningsmøde” mellem Dr. Parke, Selima og Fioravante. Til at starte med er Fioravante ikke helt med på idéen, men med udsigten til 1000 dollars for en times arbejde, lader han sig alligevel overtale til at mødes med de to sexhungrende kvinder.
ANNONCE
SF Film/Filmcompagniet - Fading Gigolo [Anmeldelse] SF Film/Filmcompagniet
Enken
Murray har også en anden veninde, som godt kunne trænge til lidt 'omsorg'. Avigal (Vanessa Paradis) mistede nemlig sin mand for nogle år siden og har haft svært ved at komme over sorgen. Murray arrangerer endnu et møde, så Fioravante kan lindre hendes smerte, men forholdet udvikler sig og følelserne begynder så småt at blomstre mellem Fioravante og Avigal til stor irritation for kvarterets lokale politimand Dovi (Liev Schreiber), der længe har haft et godt øje til Avigal.
ANNONCE
SF Film/Filmcompagniet - Fading Gigolo [Anmeldelse] SF Film/Filmcompagniet
Sjofel og sjov
Fading Gigolo er en charmerende lille film skrevet og instrueret af John Turturro selv. Han formår at finde den hårfine balance mellem sjov og sjofel i en film, hvor omdrejningspunktet til at starte med er sex, men som langsomt drejes over på mere seriøse emner såsom jalousi, religion, venskab og sorg. Med sig til at lette stemningen har John gode gamle Woody Allen, som giver den i vanlig Woody-Allen-stil og det er rart at se, at den snart 80-årige komiker stadig kan levere jokes som ingen anden.
ANNONCE
SF Film/Filmcompagniet - Fading Gigolo [Anmeldelse] SF Film/Filmcompagniet
Nærmest nostalgisk
Der er måske ikke de store budskaber at komme efter i Fading Gigolo - den er så let som en sommerbrise, men hvor man dog nyder at se John Tuturro og Woody Allen spille sammen. Jeg ville 20 gange hellere se på dem tale sammen i 2 timer, end jeg ville sidde igennem f.eks. den nyeste Spider-Man film igen. For mig er der bare noget nærmest nostalgisk og betryggende over en film som denne og det er da rart at Hollywood en gang i mellem tør satse på historie og karakterer frem for CGI og 3D.
ANNONCE
Drengerøvsfaktor: 50%
 
Teknisk information:
Original titel: Fading Gigolo
USA 2013
Instruktør: John Turturro
Medv.: John Turturro, Woody Allen, Vanessa Paradis, Liev Schreiber, Sharon Stone og Sofía Vergara
Genre: Komedie
Billedformat: 1.85:1
Lyd: Dolby Digital/DTS
Spilletid: 90 min
Dansk bio premiere: 8. maj 2014
Distributør: SF Film/Filmcompagniet
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce