Connery

Facebook og Instagram går midlertidigt ned, efter instagram grundlæggeres pludselige exit.

26. September 2018 - det er ikke nødvendigvis relateret, men det er interessant!

Det taler nok en del til mit forbrug af sociale medier, når en af de sidste ting jeg gør inden jeg går i seng, er en af de første ting jeg gør når jeg vågner: Tjekker op på sociale medier. 

Igennem natten, virker det til at Facebook og Instagram har haft store problemer med data i Skandinavien, og posts på blandt andet Twitter, vidner også herom.

Problemet består ikke i at Facebook er nede, men både det og Instagram har for nuværende store problemer med at indlæse og uploade nyt indhold, og især i apps fremstår det som om, at tjenesterne er helt nede.

ANNONCE
Heatmap for Facebook-fejlsøgninger - Facebook og Instagram går midlertidigt ned, efter instagram grundlæggeres pludselige exit. Heatmap for Facebook-fejlsøgninger

I relaterede nyheder, har Instagrams originale grundlæggere i nat dansk tid, valgt at tage et uventet skridt: I en lettere dramatisk omgang har Kevin Systrom og Mike Krieger valgt at tage deres exit fra virksomheden, med et kæmpe mic-drop på Instagrams blog:

"We’re planning on leaving Instagram to explore our curiosity and creativity again. Building new things requires that we step back, understand what inspires us and match that with what the world needs; that’s what we plan to do.

We remain excited for the future of Instagram and Facebook in the coming years as we transition from leaders to two users in a billion. We look forward to watching what these innovative and extraordinary companies do next." 

ANNONCE

På tech nyhedssiden The Verge, kalder de exittet fra de to Instagram-stiftere til Facebook, for det tætteste vi kommer på noget, der minder om en "stewardesse der bunder en bajer, for derefter at springe ud af flyet med nødfaldskærm, for øje af de andre passagerer."

Hvilket er en ret vanvittig allegori.

Om Instagram-grundlæggernes exit har noget med Facebook og Instagrams store dataudsving den 26. September 2018? Det vil tiden vise, og jeg skal helt sikkert læse bogen, der uden tvivl må være på vej, fra de to mænd der både er blevet forgyldt og stækket af Mark Zuckerberg. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt