Connery

Facebook lancerer nyt messenger

Standalone Messenger til desktop

Facebook har torsdag d. 9. April præsenteret en hel ny Messenger til normale computere. Det nye Messenger er helt basalt ligesom man kender det fra sin smartphone, med en separat app, hvor man kun har mulighed for at skrive med sine venner.

Det nye messenger bygger på det samme, hvor man på Messenger.com i US (Og Danmark, red.) fra i dag, vil kunne skrive med sine venner, uden at blive distraheret af sit newsfeed, det er bestemt en funktion som forhåbentlig vil hjælpe mange studerende, som nemt bliver distraheret under deres opgaveskrivning. Nu kan man blot åbne www.messenger.com, som kan stå klar til at modtage beskeder, og man bliver forhåbentlig mindre distraheret af alle de spændende goder, som Facebook kan lokke med.

Facebook udtaler at de ikke har i sinde at fjerne beskedfunktionen fra selve Facebook, men udtaler at dette blot er for at kunne skabe en mere distraktionsfri zone, som vil kunne gøre det nemmere for folk at skrive sammen.

Messenger.com vil få alle de funktioner som du kender fra din app på telefonen, bortset fra optagelse af stemmer. Du vil også kunne sende penge igennem Messenger.com, som Facebook annoncerede tidligere i år, at de vil tilføje til deres app.

Det nye messenger er muligt at benytte i USA fra i dag, og vil åbne op for nye lande i de kommende uger.

Selvom det nye Messenger først kommer officielt i Danmark i løbet af de næste uger, så kan du allerede nu tilgå det ved at følge dette link messenger.com/messenger.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce