Connery

Facebook låner Google Plus Lightbox

Facebook har nu ændret deres billedvisning, så mange mener det er kopieret fra Google Plus.

Facebook låner Google Plus Lightbox

I går, da jeg surfede Facebook for at stalke lækre damer, lagde jeg mærke til at de nu har ændret billedvisningen til Lightbox. Det er en positiv forandring på Facebook og det er nu også blevet meget lettere at overskue kommentarer og detaljer på billeder, pga. effekten af Lightbox – netop at sænke lyset rundt om billedet.

Som teaseren også siger, så er der en del mennesker, som mener at billedvisningen er kopieret fra Googles nye tjeneste Google+. Lightboxen på Google er en smule større, og der er ikke mulighed for at se startsiden, hvor Facebook stadigvæk viser ens startside, bag Lightboxen.

Men er det nu stjålet?

Lightbox har, fiølge Wikipedia, jo eksisteret i 10 måneder og har også, så vidt jeg kan huske, været tilgængelig på mange andre sider og som et plug-in til web-udviklere, så det er vel ikke at stjæle?

Som sagt, så fik jeg min Google Plus-konto i går, og undrede mig også at de nu lukker personer under 18 år ind. Jeg er selv rigtig tilfreds med mediet og måden man deler med hinanden på, men savner lidt indhold i mit 'stream', som Google Plus kalder det vi kender som startsiden hos Facebook.

Har du prøvet at oprette en bruger og oplever det samme, eller er jeg et heldigt asen?

Hvis du har, eller allerede er medlem og interesserer dig for gadgets osv. er du meget velkommen til at tilføje mig til en af dine cirkler.

Kom gerne med din mening omkring emnet og også generelt Google Plus, Facebook og sociale medier.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce