Connery

Få Xbox Game Pass Ultimate i op til 3 år for 10 kroner

Læs her, hvordan du benytter dig af tilbudet

Måske har du allerede hørt om Xbox nye tiltag: Game Pass? 

Game Pass Ultimate er en ret sweet deal. Som abonnent på tjenesten, får du adgang til et bagkatalog med over 100 spil og adgang til alle Xbox eksklusive titler - nu og så længe du er tilmeldt. Det betyder spil som Forza Horizon 4, Halo: Master Chief Collection, Quantum Break, Sea of Thieves og flere - og i løbet af efteråret; Gears of War 5, Crackdown 3 og Battletoads. Oven i købet, får man også inkluderet Xbox Live Gold, som er tjenesten man køber, for at kunne spille online, og dertil adgang til Xbox Game Pass via PC. 

Tjenesten koster normalt 99 kroner om måneden, men lige nu er der et introduktionstilbud, hvor du kan få den første måned for en 10'er. 

Men der er mere. 

Folk der allerede skulle ske at abonnere, og have et løbende abonnement på Xbox Live Gold, får nemlig alle deres resterende måneder på den gamle tjeneste opgraderet til Game Pass Ultimate, gratis (Max 36 måneder). 

ANNONCE
Få Xbox Game Pass Ultimate i op til 3 år for 10 kroner

Her kan det betale sig at være både hurtig og snedig, tilbudet er nemlig en intropris - der står ikke præcis hvor længe det er oppe, men i USA blev det fjernet i dag. 

Her kommer finten. Hvis du vil have mest muligt, ud af dit tilbud, og få de 10 kroner, til at holde værdi i 3 år, skal du gøre følgende:

Køb 3 gavekort a 12 måneders medlemsskab til Xbox Live Gold (500 kroner per år, i alt 1500 kroner). 

Indtast gavekoderne på din Xbox-konto. 

Køb herefter introtilbudet på Xbox Game Pass til en 10'er. 

Voila. Du har nu alle Xbox eksklusive spil de næste tre år (2 år ind i næste generation Xbox) for 1510 kroner - og dermed sparet 2054 kroner. 

Det er seriøst smæk for skillingen - og du kan endda gøre det, uden at have en Xbox endnu. Den kan du så købe efterfølgende, på eksempelvis Coolshop, der lige nu kører et meget fornuftigt tilbud på Xbox One X med 1 TB harddisk, til blot 1700 kroner. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt