Connery

Få fingrene i den nye Sony Xperia Z3+

Er det ved at være tid til en ny smartphone?

Er du træt af din tarvelige gamle telefon? Holder den kun strøm en halv dag? Kan den ikke tåle at bunde en øl? Eller er den bare lidt for kedelig, og langsom når du surfer nettet?

Få fingrene i den nye Sony Xperia Z3+

Netop nu, kan du deltage i konkurrencen om den helt nye Sony Xperia Z3+

Den nye Z-model er en vand- og stødtæt 5.2" Android, i den høje ende af klassen. Den er udstyret med 20.7 mpix kamera med Exmor sensorer, UHD videooptagelse, Octa-core processor og hele 2950 mah batteri!

ANNONCE

Elsker alle vejrudsigter

Xperia Z3+ har det berømte vandtætte design, så du kan springe ud i dagens udfordringer, uanset hvordan vejret er. Silende regn eller sved på løbeturen er intet problem. Og du behøver heller ikke bekymre dig, hvis du får sand på den, spilder på den eller taber den i vasken. Den nye Xperia Z3+ er klar til imponere når som helst og i alle omgivelser.

Perfekte billedindstillinger

Xperia Z3+’s kamera imponerer, hvor andre smartphonekameraer skuffer. Indendørs, om aftenen, eller når solen er bag dit motiv. Dine billeder bliver klare og skarpe, uanset hvor du er. Samtidig er der tilføjet nogle af de mest innovative kamerateknologier til Xperia Z3+’s frontkamera med vidvinkel, f.eks. bedste auto og SteadyShot med tilstanden Intelligent aktiv. Resultatet bliver de skarpeste selfies nogensinde, videooptagelser med frontkameraet uden rystelser og ”wefies”, hvor alle kan være i billedet.

To dage med det, du kan lide

Få rutevejledning ved midnatstid, se din favoritserie i timevis eller lad opladeren blive hjemme, når du overnatter ude. Xperia Z3+ har en enestående batteritid på hele to dage, så du kan få mere ud af hver opladning. Læs mere om telefonen her: SonyMobile.com

ANNONCE

Sådan deltager du i konkurrencen
For at vinde dette vidunder, der har en vejlendende udsalgspris på 5600 kroner, skal du gøre følgende:
Udfyld formularen herunder, fortæl os hvad der irriterer dig allermest ved din nuværende telefon, og tryk 'del artiklen'. 

Vi trækker en vinder den 1. juli 2015 kl 18.00. Vinderen kontaktes per mail, og annonceres i denne artikel. 

Vinderen er: Oliver Steengaard, Ullerslev. Tillykke!

ANNONCE
Del
Deltag i konkurrencen
Konkurrencen er slut - det er ikke muligt at deltage længere!

Seneste nyt