Connery

Få et smugkig på den nye Mission Impossible: Fallout

Få stillet et midlertidigt Tom Cruise-fix med en trailer og nogle behind-the-scenes klip.

Med en biografpremiere d. 27 juli går der ikke længe, inden den seneste film i føljetonen om Ethan Hunts eskapader rammer de danske lærreder og derfor bliver der på nettet teaset heftigt om den kommende film.

Helt overordnet er vi ude i de samme klassiske eventyrfortælling hvor alt er godt i heltens liv, så sker der noget skidt og så redder helten dagen og alt er godt igen. Men det er stadig en Mission Impossible film - endda en hvor Tom Cruise endte med at brække sin ankel under et stunt - og det betyder, at tilskuerne nok skal komme, for vi kan alle bruge lidt action og eskapisme fra hverdagen.

Traileren er sparsom med oplysninger, og fortæller blot at omdrejningspunktet for handlingen er, at Ethan Hunt og hans IMF-team, sammen med nogle velkendte allierede, kæmper mod tiden efter en mission er gået grueligt galt. 
Hvad det indebærer er endnu uvist, men mon ikke der kommer en trailer, der fortæller nærmere om handlingen inden d. 27 juli. Alt andet lige er vi garanteret et solidt Tom Cruise-fix denne sommer.

ANNONCE
Del
Om forfatteren
Dinko Juric Dinko Juric

Følg på:
Facebook
Instagram

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt