Connery

EyeToy

UHA UHA, hvor er det sjovt at spille Playstation med det her nye stykke legetøj!

EyeToy
Vi har testet det nyeste skud på stammen inden for konsolspil.

EyeToy hedder det, der vil stå højst på alle drenges ønskeliste i det næste stykke tid. Det er lige meget om man er 5, 10 eller 35 år gammel, det her er bare mega sjovt!!!!!!!!

Har du allerede en Playstation 2 og et tv, SKAL du, hvis du har råd, købe et EyeToy, har du ikke råd, så bur dig inde på dit værelse og hold dig for guds skyld langt væk fra enhver radio/tv afdeling for det er umuligt at modstå fristelsen når du ser den.

Man stiller et lille kamera oven på sit tv, sætter stikket i sin Playstation 2 og tænder for det. Det, der sker nu, er, at du kan se dig selv på skærmen. Så vælger du et af de spil, der følger med. Allerede her bliver det specielt for man kan ikke bruge sin almindelige joypad til det, nej du rækker ud i luften og ser på skærmen, at din hånd peger på et spil, og vælger det.

EyeToy registrerer dine bevægelser og bruger dem i stedet for en joypad.

Man kan vælge om man vil bokse mod computeren, jage små ninjaer der jagter en, eller lave keep-up's med en fiktiv fodbold. Man kan både spille single eller det, der er sjovest: tæv dine kammerater i turneringer, ved at se hvem der klarer sig bedst.
ANNONCE
EyeToy
Indtil videre er der kun kommet et spil til EyeToy, men der er mange under udvikling. Hvad ville du f.eks. sige til at spille golf hjemme i stuen, det eneste, det kræver er et enkelt jern så registrerer din Playstation hvordan du rammer golfbolden, eller er det for dyrt i fitnesscenteret, så kommer der også noget i den afdeling.

Prisen ligger på ca. 500 kr. inkl. et spil med mange små forskellige spil på samme.

Der vil senere blive mulighed for at spille online med EyeToy, og det vil kunne bruges som videokamera med en kommende opgradering.

Det er den fedeste opfindelse indenfor underholdning siden bolden.

... simpelthen ...
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce