Connery

Extravadance Vol. 2

Hvilken musik lytter de til på diskoteker sydpå?? Svaret er lige her!

5 ud af 6 stjerner
Extravadance Vol. 2
Titel: Extravadance Vol. 2

Pladeselskab: Bonnier Music

Det er ca. 2 år siden at Extravadance Vol. 1 Udkom, og undertegnede har ventet med stor længsel efter den næste i serien.

Sidste gang var det Rimini-Peter og Ministeren der var ved pulten for at mixe, denne gang er Ministeren blevet skiftet ud med Jacob "Kongen" Lund og det er ingen dårlig ting!!

Cd"en er inddelt i 2 "levels". Det første mixet af "Kongen" stilen er fra House/Dance til lidt blød trance, mixene kan men ikke sætte en eneste finger på og musikken er også rigtig godt valgt, specielt er at fremhæve:

Ian Van Dahl - Inspiration:

Super lille ny sag fra Ian Van Dahl lægger cd"en ud med. Ian Van Dahl, der ellers normalt er kendt for at lave Dance/Trance, overraskede i hvert fald undertegnede, da cden blev sat i afspilleren. Først tænkte jeg, "det må da være en fejl", men som nummeret skrider frem kommer den let genkendelige kvindestemme og ja, jeg er imponeret. Ian Van Dahl kan sku også klare sig på Housescenen!

Eric Prydz - Call On Me::

Her en lidt gammel sag, men da den er blevet så populær, så vil den blive ved med at blive spillet i Laaaaaang til endnu, og ikke mindst til sommer!

Disco Kings - Born To Be Alive::

Ja drenge og piger, endnu en coverversion af en gammel slager, men her finder vi faktisk et brugbart eksemplar. Det Disco Kings har gjort, er faktisk bare at sætte tempoet lidt i vejret og så indsætte den kendte "bund" som Benny Benassi i sin tid opfandt med nummeret Satisfaktion. I øvrigt hvis du er vild med "Benny B" Så tjek hans album ud, godt nok en efterhånden lidt gammel sag men hvis du er til "lyden" så er det helt sikkert pengene værd!

Tiesto - Just Be::

Jeg kan lige så godt sige det fra starten, her har vi en af mine helt store personlige favoritter! ALT hvad den mand rører ved bliver til guld. Her med nummeret "Just Be", et, hvis man kan sige det, roligt nummer fra hans side, men bestemt ikke kedeligt! Og endnu engang har han fået Kristy Hawkshaw på vokalen.

Ultrabeat - Better Than Life (DJ Lhasa Remix)::

I slutningen af Jacob Lund's set bliver tempoet sat i vejret, her med lidt Italo! Smukt Remix af Dj Lhasa, som også har remixet de to sidste singler fra Ultrabeat (Pretty Green Eyes og Feelin" Fine).

Level 2 er mixet af den "gale mand" Rimini-Peter. Også her er mixene helt som de skal være, stilen er lidt hårdere. Vi er ude i noget Italodance, Progressive og Hardstyle. Og hvilken track liste. Jeg kunne anbefale hvert et nummer, men har dog lige et par store favoritter. Tracks som:

Gabry Ponte - Depends On You (Ultimate Dance Remix)::

Da Gabry Ponte sende denne single på gade, blev jeg sku lidt skuffet, for fra den mand er jeg sku altid sikker på, at der er gang i den! Men nej sådan skulle det ikke være, men så kom "Ultimate Dance Remixet" heldigvis. Her kender vi ham igen, fuld fart frem, som i tidligere produktioner som "Gordie","La Danza Delle Streghe" osv osv...

Danijay - Say Me::

Her har vi en meget speciel sag, for da dette album kom på gaden var "Danijay - Say Me" ikke blevet udgivet endnu. Jeg ved ikke hvordan, men på en eller anden måde har holdet bag Extravadance Vol. 2 fået den clearet, og mange tak for det!! Dette nummer kan ikke beskrives, det skal høres. Stilen er lidt hårdere end det forrige nummer, men vil dog stadig ene, at den snildt kan spilles på Disco, til fest derhjemme og hvor der ellers er party. En energibombe af rang!

Gigi D"Agostino Feat. Datura - Summer Of Energy:

Gode gamle Gigi. Der var engang, hvor når der skulle spilles italo så satte man Gigi D'Agostino på afspilleren, men sådan er det ikke længere og det sys jeg godt man kan mærke på ham. Der er ikke den samme energi over ham længere, men her ser det ud som om han er ved at finde rytmen igen. Tilbage i den glade stil som vi kender fra ham, numre som "Super" "La Passion" og ikke mindst "L'amour Toujours".

Roberto Molinaro - Superman:

Sidst men ikke mindst. Roberto Molinaro er repræsenteret på denne opsamling med nummeret "Superman", og hvilket et af slagsen. Før jeg hørte denne her, kendte jeg ikke meget til manden, men det kan jeg love jer for, at jeg skal til. Stilen vil jeg kalde Italo/Progressive med en smugle Hardstyle. Men lad det ikke skræmme nogle væk da det er super fed! En hård bund og en masse høje lyde, utrolig meget energi i dette nummer!

Alt i alt en super partyskive, ingen diskussion om det! Jeg har venner som normalt kun hører pop/rock som er helt vilde med denne cd. Så der er ingen undskyldning for at suse ned til den nærmeste "pusher" og ofre de 149,- på denne plade!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce