Connery

EU er verdens 2. største spilmarked.

Ifølge den seneste undersøgelse af Nielsen Games er Europa verdens 2. største spil marked

Spil Industrien genererede USD 11.4 milliarder i Europa i 2007, sammenlignet med USD 11.5 milliarder i Asien og USD 10.7 milliarder i USA. Så Europa er klart det 2. største marked for spil industrien, kun snært overgået af Asien.
EU er verdens 2. største spilmarked.
Den gennemsnitlige gamer er i England 33 år, det højeste gennemsnit i de undersøgte områder. ligesom at 42% af alle gamere i England har børn. I hele Europa siger 81% af forældrene at de nyder at spille sammen med deres børn.

Af de adspurgte mener 72% at spil er "Sjovt tidsfordriv" imod kun 68% for TV og Biografen. 57% mener at spille aktiviteten "stimulerer fantasien" imod 48% for film og 35% for TV generelt.

Undersøgelsen har også vist at 93% af alle europæere genkender PEGI mærkaterne på spillene, der anviser alders vejledningen.

Undersøgelsen bekræfter hvad mange har formodet i lang tid, nemlig at det at spille et videospil er noget som en næsten alle gør. publikum er blevet utroligt varieret.

Personerne bag udtaler bl.a. "Faktummet er af at spillerene vokser op og nu spiller sammen med deres børn, illustrerer mediets vedholdenhed. Det er ikke forkert at sige at sammnelignet med andre underholdningsmedier så klarer spillene sig godt."
ANNONCE
EU er verdens 2. største spilmarked.
Undersøgelsen der hedder "Videogamers in Europe - 2008" er lavet af Nielsen Games baseret på svar fra 6000 aktive gamere fra 16 til 49 år fordelt over 15 lande: England, Frankrig; Tyskland, Italien, Spanien, Benelux, Schweiz, Østrig, Danmark, Sverige, Norge, Finland, Tjekkiet, Polen samt Letland.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce