Connery

eToro - alt du skal vide om verdens førende sociale handelsplatform

Handelsplatformen eToro er blevet meget populær gennem de sidste år – især også i Danmark. Det skyldes specielt, at man på eToro kan handle med aktier helt uden kurtage. Hvis du er interesseret i at lære appen eToro at kende, så kan du læse mere om hvad eToro er, hvorfor du skal vælge eToro, og om appen egentlig er sikker. 

Hvad er eToro? 

eToro er en app, som blev grundlagt i 2007. Over de sidste år har den vokset sig stor, og appen har nu over 20 millioner registrerede brugere. På appen kan du handle med aktier og være social med de andre handlende. Appen kalder det social handel, og det kommer til udtryk gennem det sociale netværk, som kan findes på appen. Det kan sammenlignes med enhver anden social medieplatform, men denne app har bare fokus på handel. Man kan på den måde lære fra de andre handlende og kopierer deres handler, hvis man er interesseret i at handle ligesom dem.  

Hvorfor vælge eToro? 

Som nævnt tidligere er eToro blevet populær, da der er utroligt lave handelsomkostninger og du kan handle med aktier helt uden kurtage. Derudover er der også stor fokus på social handel på appen – altså dvs. du kan komme i kontakt med andre handlende og diskutere diverse handelsstrategier. Det er derfor både en app, hvor du kan lære, hvordan man handler med aktier, og så derefter selv handle med aktier. Eller du kan gå i gang og lære undervejs. Det er i hvert fald en app, der ønsker succes for sine brugere. Du kan læse endnu mere om appens fordele og ulemper i denne eToro anmeldelse

Kan man stole på eToro? 

Du kan sagtens stole på eToro. Det er helt sikker app, og det er en legitim handelsplatform. Den følger altså de retningslinjer, som den skal følge. Det er dog stadig nødvendigt, at du som bruger er forsigtig, når du handler med aktier, da det aldrig er uden risici. Hvis du er helt ny til aktiehandel, så kan du med fordel prøve eToros demoversion. Her får du $100.000 (virtuelle, simulerede penge), som du kan få lov at handle for til at øve, hvordan aktiehandel egentlig fungerer. På den måde mister du ingen penge, og kan langsomt lære handelsmarkedet at kende. Når du så føler dig klar, kan du oprette en almindelig handelskonto og komme i gang med at handle med rigtige aktier. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt