Connery

Et Spyro The Dragon-remake er undervejs

Dragen Spyro er (forhåbentligt) tilbage!

Hvis du som jeg har brugt adskillige timer af din barndom på at indsamle gems som dragen Spyro, er der håb forude for, at vi nu kan genleve netop dette.

Ifølge IGN og det britiske spilmagasin Kotaku UK er der angiveligt en remastered version af Spyro The Dragon-trilogien på vej i løbet af 2018.

Dette blev uofficielt annonceret i tirsdags, og der er endnu ikke kommet yderligere input eller bekræftelse af det i ugens løb, men der forventes en officiel annoncering i den kommende måned. 

Der er tale om en makeover på samme niveau som det, Crash Bandicoot N-Sane trilogien fik sidste år, med opdateret grafik, animationer, soundtrack, save-funktion og meget mere.

Det bliver formentlig samme spilstudie, som gav Crash Bandicoot nyt liv, nemlig Activision-ejede Vicarious Visions.

Derudover skulle det efter sigende udkomme med fuld PS4 Pro Support, som Sony, ligesom med Crash Bandicoot trilogien, står til at få 1 års udgivelseseksklusivitet på. Der vil altså gå et år, før samlingen kan købes på andre platforme. 

Trilogien kommer til at bestå af remasterede versioner af de 3 første udgivelser, altså Spyro the Dragon, Spyro 2: Ripto's Rage! (eller Spyro 2: Gateway to Glimmer, som spillet hedder i Europa og Australien), samt Spyro: Year of the Dragon. 

Da det endnu ikke er officielt annonceret af hverken Sony eller Vicarious Visions, er der ligeledes heller ikke en officiel udgivelsesdato endnu, men da det i september i år er spilseriens 20-års jubilæum, ville september være et meget godt bud.

Om Spyro får pustet nyt liv i sig er endnu uvist, men ovenpå succesen fra Crash Bandicoot remaket sidste år, er det ikke usandsynligt, at Sony nu forsøger at gentage succesen med netop den elskværdige lilla drage.

ANNONCE
Del

Seneste nyt