Connery

Et kærestebrev

Jeg erklærer min kærlighed i offentligt forum!

Kender I følelsen af, at man mangler noget i set liv? At man kommer til den overbevisning, at man ikke føler sig fuldendt uden det der mangler. Mine tanker kredser konstant om LHTK og jeg føler mig i bogstaveligste forstand tom uden LHTK.
Et kærestebrev
Jeg har valgt at kalde mit hjertes udkårende for LHTK, for at bevare en hvis form for anomynitet omkring hele missæren.

Mine meget stærke følelser for LHTK - eller starten til dem, kom en helt tilfældig dag, et så plat sted som i Fakta. Jeg kommer spankulerende i min egen lille verden og mine øjne ser så, hvad der kun kan beskrives som det ubeskrivelige. Jeg er paf!
 
Mit hjerte gik i stå og siden da, har intet været som det var før. Kald mig bare besat, men jeg kan ikke få nok af LHTK. Når jeg står op, så kredser mine tanker om LHTK, for der er en mangel, når jeg alene vågner op i min kolde seng.

Når jeg er på arbejde, så kredser mine tanker hele tiden om dig og de stopper først, når jeg om aftenen - alene - lader mine øjne lukke sig, blot for at konstatere, at mine drømme også omhandler dig.

Hvad skal jeg gøre? Jo, indrømmet. Jeg har prøvet andre, men ingen har kunne give mig samme tilfredstillelse, som du giver mig gang på gang.

Jeg huske første gang mine læber og min tunge stiftede bekendtskab med din meget intense og insisterende smag - jeg blev afhængig. Du var og er stadig unik. Jeg var i en fuldendt ekstase og hver et DNA-molekyle i min krop sittrede og krævede mere. Mine fingre fulgte din fuldendte form og også de kunne ikke få nok.

Når vi i fuldendt ekstase kaster os på sofaen ud på nattens sene timer, er det som om tid og sted forsvinder. Jeg har dig og du har mig. Hvad mere har vi brug for? Jo mere jeg nyder dig og det du gør for mig, jo mere kan jeg mærke at du er min eneste ene.

Desværre er din tid i mit selskab begrænset, for når jeg er færdig med dig, ligger du som en tom skal ved min side og jeg er nødsagt til, at give dig plads og tid, til igen at være der for mig.

Dit selskab er ikke gratis, men jeg betaler dig jo hjertens gerne. LHTK - du er min yndlingsluder!

Fakta har nu igen et parti af Lays Heinz Tomato Ketchup chips, til den nette sum af ca. dkr. 18,- på lager. Nærmest som alle andre Lays chips er disse lavet af meget tynde kartoffelskiver, og så er der benyttet solsikkeolie til fremstillingen. Smagen er nærmest et kapitel for sig selv, og man skal helt klart prøve disse chips!

.
.
.
.
.
.
.
.
ANNONCE
Et kærestebrev
Del

Seneste nyt

Annonce