Connery

Et brev til "Ungeren"

Hvad med en campingplads?

Et brev til "Ungeren"
SENDT:
Kære lidt endnu hjemløse unge.

Først og fremmest, tillykke med det nye ungdomshus!

Som i sikkert har lagt mærke til, har der igennem længere tid, været en stor debat omkring ungdomshuset, jer og om jeres brostens-kaste-fetish generelt.
Her tænker jeg selvfølgelig på, i medierne, men så sandelig også her på hjemmefronten. En debat som jævnligt er dukket op omkring spisebordet, til
Jeg og faktisk også flere andre familiemedlemmer bl.a. sønnike, har lagt mærke til, at I godt kan lide at ødelægge ting. Alverdens mærkelig ting faktisk. I benytter den mindste lejlighed til at smadre både biler, butikker, men især også dyrtbetalte brostenbelagte veje/områder. Det synes jeg er synd! (Medmindre det selvfølgelig bliver forberedt på en sådan måde, at det går ud over Døgn Netto. Deres koncept med kun at holde åbent halvdelen af døgnet og stadig kalde sig selv Døgn Netto, skal bekæmpes. Og det er vel en glimrende måde for Jer, at udøve Jeres noget samfundsdyre fetish på. På den måde slår I to fluer med et smæk.)

En anden ting jeg har lagt mærke til, var jeres gamle hus på Jagtvej. Det var et hus hvorfra der ofte opstod duftgener. Det var specielt slemt på de varme sommerdage! Fy for helvede!
For at sige det mildt, så stank der altså virkelig meget af urin og menneskepølser. Man skulle nærmest tro, at I ikke havde nogle ordentlige toiletfaciliteter til rådighed inde i huset - ligesom I tydeligvis heller ikke havde råd til andet end fingermaling dengang vægene skulle males. Eller også var alle toiletterne bare opmagasineret på taget, som tydeligt fremgik af billederne efter politiets rydning af grunden? Hvilket man vel godt kan undre sig lidt over. En smule upraktisk om vinteren i hvert fald. Men nok om det!

Så var det jeg tænkte på, nu hvor det endelig ser ud til, at i har fået hvad i har bedt om - om i overhovedet har overvejet en campingplads?
En sådan campingplads har masser af fordele, set i forhold til et hus i Nord-Vest. Jeg taler af erfaring, da jeg selv har mange års erfaring som campingpladsejer.
Campingpladser er billige - de fåes nemt til under 10 mio. kr. Her er selvfølgelig prisen for en petanque-bane indregnet, med brosten i stedet for de åndsvage jernkugler, og en lille politifigur som gris (den lille trækugle man kaster efter).
Og vigtigst for os andre er, at I vil kunne pisse præcis lige så meget og hvor I overhovedet ønsker det, uden at det vil genere nogen. Udover selvfølgelig, forbipasserende grævlinge og andet vildt fra skoven. Og så tror jeg I vil kunne holde nogle gevaldige grill-fester, med røde pølser, dødbringende musik, sodavand og hashhhh! Et sådan arrangement vil kunne trække unge til fra nær og fjern - det er i hvert fald hvad mine børnebørn Knud og Erik, på henholdvis 9 og 11 år, fra Vringelby i Nordjylland, siger.

Det var blot en tanke jeg ønskede at dele med jer. Hvad siger I? En campingplads kan jo købes tæt på offentlige transportmidler. Og om ikke andet koster et par Puck Maxi'er ikke alverden nu til dags.

Venlig hilsen
Jon N. Holte

SVAR:
Intet endnu.

Til slut skal det selvfølgelig siges, at jeg intet har imod de unge, eller ungdomshuset generelt. Jeg er for et nyt ungdomshus!
Ovenstående brev er udelukkende skrevet og sendt for underholdningens skyld. Det er sjov, spas, gak og løjer. Og der er mere hvor det kommer fra!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce