Connery

Et brev til Netto

Jobansøgning. NU MED SVAR!

Et brev til Netto
SENDT:
Vedr. stillingsopslaget på internetsiden Netto.dk.

Jeg er meget interesseret i stillingen som kasseassistent på fuldtid/deltid i jeres afdeling på Blegdamsvej, København Ø.

Jeg er 56 år gammel, bor og arbejder i Vringelby i Nordjylland, hos Svendsens Firmaskilte, hvor mit hovedformål er, at udskære kobberplader efter mål.

Jeg blev i 1972 næsten færdiguddannet metalsmed på Københavns Erhvervsakademi, Institut for ædelmetal, med speciale som gørtler. Desværre blev jeg smidt ud af skolen kort før svendeprøven, på baggrund af mit daværende stofmisbrug. Men heldigvis mødte jeg kort efter, på en campingferie, Svend Svendsen, og har siden da arbejdet for ham. Et erhverv jeg altid har været yderst tilfreds med, men som de seneste 25 år, er gået hen og blevet en smule kedeligt længden. Jeg laver det samme igen og igen og igen og igen.
Derfor søger jeg nu nye udfordringer i havnebyen.

Hvad kan jeg tilbyde Netto, Blegdamsvej?
Jeg er af natur altid en glad og smilende person der er til at stole på, og som aldrig er bange for at sætte gang i enhver fest.

Min yndlingsfilm er uden sammenligning Bænken, instrueret af Per Fly. Det er svært at sige hvorfor, at jeg lige holder så meget af netop den film. Men måske det er fordi, at jeg af og til ser personlige træk, af mig selv, afspejlet i hovedrollen. Filmene Arven og Drabet er tilgengæld noget værre lort, som jeg på ingen måde kan anbefale!

Den personlige udvikling, som jeg håber at kunne opnå via jobbet som kasseassistent, er noget som jeg kan 'tage med i rygsækken' langt ud i fremtiden. En fremtid som forhåbentlig byder på masser af børnebørn, sex, sjov og ballade.

Tidligere har jeg haft stor interesse for rollespil. Først indenfor tinsoldater, så de noget mere moderne Warhammer og til sidst live-rollespil i Hammer Bakkerne nord for Aalborg. En hobby der dog hurtigt, for mit vedkommende, blev stoppet af politiet. Det er åbenbart ikke helt efter loven, at leve sig ind i rollen som en viking, der tæver mændene og voldtager kvinderne, når man har med børn er gøre. Men sjovt var det så længe det varede!

Af særlige relevante kvalifikationer og i den forbindelse tilegnede kompetencer kan nævnes: 
  • Ansvar. Bare det ikke bliver for stort.
  • Præcision. Er virkelig god bag en drejebænk.
  • Opfindsomhed. Hænger lidt sammen med præcisionen. Monterede engang en dildo til drejebænken, til glæde for mutter. Hendes glæde stoppede dog rimelig brat, dengang hun ikke opdagede, at det var en høvl og ikke en dildo der var monteret.
  • Humor. Dog ikke alle der forstår den.
  • Social. Elsker børn og ældre mennesker. De kan for det meste også lide mig.
  • Tålmodighed. Er på min nuværende arbejdsplads, de seneste 25 år blevet lo vet en lønforhøjelse. Den er aldrig kommet.
  • Kreativ. Kan brygge både øl og spiritus selv.

  • Jeg håber, at min ansøgning har vakt jeres interesse, og at den evt. kan blive udgangspunktet for en personlig samtale, hvor jeg gerne uddyber mit C.V. samt mine kvalifikationer.

    Jeg ser frem til at høre fra jer. 
     
    Med venlig hilsen
    Jon N. Holte

    Ps. hvordan er mulighederne for at arbejde hjemmefra, nu hvor jeg har forholdvis langt til arbejde? Rejseplanen.dk anslår rejsetiden til 8 timer hver vej.

    SVAR:
    Kære Jon Holte

    Med henvisning til din ansøgning kan jeg oplyse, at vi har modtaget mange ansøgninger. Det er vi naturligvis glade for, men det betyder desværre også, at vi må sende afslag til mange trods gode og kompetente kvalifikationer.

    Jeg har undersøgt mulighederne for et job til dig, men fandt desværre intet ledigt job, som passer til din profil. Derfor må jeg desværre meddele dig, at jeg ikke kan tilbyde dig at gå videre i processen denne gang.

    Jeg takker for den tillid og interesse, du har vist Netto, og ønsker dig held og lykke med din videre jobsøgning.

    Med venlig hilsen
    NETTO

    Christina Jensen
    butikschef

    Ovenstående brev er udelukkende skrevet og sendt for underholdningens skyld. Det er sjov, spas, gak og løjer. Og der er mere hvor det kommer fra!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce