Connery

Et brev til McDonald's

Bliver man gladere af Happy Meals?

Et brev til McDonald's
Hej McDonald's,

For at gøre det kort, brækkede jeg min arm midt i januar måned, fredag d. 12 for at være helt præcis, ved armlægning.
En uge senere blev jeg opereret på Bispebjerg hospital og fik tre skruer i armen. Mit aktive liv med træning, arbejde og masser af fester var med et forbi, i hvert fald for en stund.

Tiden gik, først med gips og senere med genoptræning. Mit liv var langsomt på vej tilbage. Men så, endnu engang, skete det uheldige. I fredags (d. 4 april) brækkede jeg min arm på ny. Denne gang i rundbold.
Jeg ved godt det lyder dumt, og at jeg aldrig skulle have spillet, men man er vel en mand og jeg havde de seneste måneder ikke været fysisk aktiv overhovedet. Noget af en omvæltning i forhold til mit tidligere liv, hvor jeg trænede 5 gange om ugen. Men det er altid nemt at være bagklog.

Nu spørger i sikkert hvorfor jeg skriver alt det her til jer.

Jo, det var et så stort et psykisk (og fysisk) slag for mig, at brække min arm på ny, at jeg gik helt ned. Jeg kunne ikke overskue at starte forfra. Mit liv var virkelig helt af helvede til! Virkelig uoverskueligt!

Men så var det jeg opdagede jeres Happy Meal - tilsyneladende et vidundermiddel der efter sigende skulle gøre en glad. Det var i hvert fald hvad jeg troede.

Jeg har siden i lørdags (d. 5 april) levet af jeres Happy Meal's morgen, middag og aften, men jeg synes ærlig talt ikke jeg er blevet spor happy'er - tværtimod!

Jeg føler mig ekstremt utilpas og oppustet med store mængder luft i maven, har taget over 3kg på, får svedeture, har feber og kan ikke holde maden i mig. Kort sagt: Hvad jeg ikke troede kunne blive værre, er blevet MEGET værre. Jeg har aldrig før haft det SÅ elendigt!

Som de kloge siger: selvom man er tyk kan man godt have tynd mave. At gå på toilettet, for at "befri Willy", føles nu mere som at befri 1.000.000 små vandmænd, der flyver fuldstændig ukontrolleret til højre og venstre! En flydende masse der mest af alt minder om en meget tynd remoulade, med små klumper i! Temmelig ulækkert faktisk!
Og afføringen som før bare lugtede af lort, har skiftet lugt til noget fuldstændig ubeskriveligt. Det er så mega klamt, at selv det halve ville skræmme Oliver Twist fra sans og samling!

Og jeg skal hilse at sige, at det heller ikke er nemt at tørre sig selv bag i, når man kun har venstre arm (min dårlige) til rådighed.
At undgå at få afføring op og ned af armen er så godt som umuligt. Afføring som jeg jo vel og mærke kun kan forsøge at skylle væk under bruseren, da jeg jo ikke må/kan tage min højre arm til hjælp. Derfor er håndklædet, hvor jeg bare kan gnide armen op og ned af, ofte en bedre løsning. Men nu har jeg snart ikke flere af slagsen.

Så bogstavligtalt, pt. er mit liv noget værre lort lige nu.

Men nu er det så jeg tænker, om alt dette kan have noget med jeres såkaldte Happy Meals at gøre? Og i så fald, hvorfor i kalder det et Happy Meal, når man tydeligvis ikke bliver spor mere happy af at spise dem?

Med venlig hilsen
Jon "lort" Holte

SVAR

Intet endnu.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce