Connery

Et brev til Jeppe Kofod

Will's scoreguide.

SENDT:
Kære Jeppe Kofod
Et brev til Jeppe Kofod
Som udgangspunkt var det en dårlig ide at gå efter mindreårige partimedlemmer. Men når nu du er så, for at sige det ligeud, liderlig, så bør du fremover gøre det på en lidt mere snedig måde. Det bliver jo nok ikke længere ligetil at lokke små piger med hjem, nu de alle ved hvad du kan finde på!

Først og fremmest bør du investere i et par kondomer, da de ikke koster en formue. Det er næppe er noget der vil imponere befolkningen, at bolle mindreårige piger tykke. Så en sådan investering, er bestemt ikke penge ud af vinduet. Jeg er sikker på, at du vil give mig ret.
Men du må også være forberedt på, at risikere, endnu engang at miste din stilling, hvis pigen efter din handling går til pressen. Men her er hvad jeg synes du skal gøre.

Som udgangspunkt skal du ikke lægge op til noget romantisk. Hvis hun lige fra starten tydeligt kan fornemme hvad du er ude på, vil det skræmme hende væk. Pointen er at være diskret og faktisk skjule dine intentioner indtil øjeblikket hvor du går efter guldet. Foreslå hende at i arbejder hjemme hos dig en aften, i al venskabelighed, hvor du giver en lille middag og køber Smirnoff Ice eller vodka og juice. Mindreårige piger drikker altid den slags. Men det er vigtigt at du ikke gør det for romantisk. Drop levende lys og dæmpet belysning og drop forførende musik. Creamy er bestemt en mulighed. Derudover lejer I dels en romantisk film eller to + et par sjove komedier. Sørg for at hælde masser af alkohol på hende, men ikke så meget at hun bliver så stiv at hun er ved at dejse om. Sørg for at drikke dig mod til, men hold igen da du skal være den der har situationen under kontrol hele tiden. Når I så har set nogen film og I virkelig hygger jer som I har gjort så mange gange før så skal du rykke tættere på hende. Læg armen op på sofaen bag hende og ryk den ganske langsomt ned til du har hånden hvilende på hendes skulder. Hvis hun ikke skubber din arm væk, venter du så til der kommer en virkelig sjov scene i filmen hvor I begge ligger flade af grin. Imens I begge griner prøver du så at kysse hende på kinden. Og derefter på munden. Og her er det så knald eller fald (undskyld udtrykket). Er hun tilpas fuld og måske også tiltrukket af dig kan det være at hun også kysser dig. Du kan også risikere at hun bliver sur og skubber dig væk. Sker det, må du lade hende gå og så prøve at redde din stilling i socialdemokratiet dagen efter. Men som sagt er det en balancegang. Jeg har selv overvejet det med nogen af mine veninder, men jeg tør ikke selvom jeg ikke er offentlig kendt. Men du virker som om du er villig til at tage nogen chancer. Så go for it.

Held og lykke.

Jon N. Holte

SVAR:
Intet endnu.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce