Connery

Et blik på 9GAGs nye hovedkvarter

Go Fun Yourself med Hong Kong jokernes nye domicil

9GAG er en af internettets små succeshistorier. lol-sitet er bygget op omkring brugergenereret indhold, og er har på få år vokset sig til en af de mest besøgte sider på nettet. 

Sitet blev lanceret i december 2008, af uni-studerende Ray Chan og hans bror Chris Chan. Projektet blev startet som et 'for sjov'-projekt, med formålet om at skabe en platform, hvor brugerne kunne samle de sjoveste indlæg fra nettet. Det tog hurtigt fart, og 3 år inde i projektet modtog virksomheden en solid millionindsprøjtning fra interesserede investorer i Silicon Valley. 

Ved udgangen af 2015 havde sitet 164 millioner månedlige besøg, med over en tredjedel af trafikken fordelt på lande som Tyskland, USA, Frankrig og Brasilien. En meget spredt brugerbase. 

Så stor en brugerstrøm genererer en solid strøm af reklameindtægter, og derfor har 9GAG da også postet en solid slant i deres nye hovedkvarter: Et totalrenoveret etage i et tidligere lagerhus i Hong Kong.

Til at udføre den opgave hyrede 9GAG arkitektfirmaet LAAB, der har forsøgt at skabe den perfekte arbejdsplads for de mange gaggers. Det har resulteret i et 500 kvadratmeter stort kontorlandskab, der består af tre hovedafdelinger:

ANNONCE
Et blik på 9GAGs nye hovedkvarter

“9PARK”: Et stort åbent rum dækket af et grønt græstæppe, med plads til chillaxing, lounging, pingpong og teamaktiviteter. 

Et blik på 9GAGs nye hovedkvarter

“9DESKS”: Et område der består af store åbne skrivebordsøer, der bruges af forskellige projekthold, og som struktureres og rearrangeres efter behov. Det er også hovedkvarterets samlested, i form af et åbent fælleskøkken. 

  

ANNONCE
Et blik på 9GAGs nye hovedkvarter

“9SHEDS”: Et antal lukkede mødelokaler med glasvægge, som primært benyttes til møder og workshops.

..ooog ham her! - Et blik på 9GAGs nye hovedkvarter ..ooog ham her!
Del

Seneste nyt

Annonce