Connery

Et åbent brev til alle involveret i min ”Jordens undergang” fest

Give me fucking break.

Et åbent brev til alle involveret i min ”Jordens undergang” fest
I dagende der fulgte 21. december 2012, var der i min opgang, min skole og større dele af Vanløses butikker en del utilfredshed med mig. Der blev desuden smidt en masse mindre flatterende ord rundt omkring. Jeg har ikke tænkt mig at komme ind på hvem der sagde hvad, for vi ved alle sammen hvem der sagde de værste ting i denne sag…
Jeg taler om dig Blockbuster! .. og dig Karen! Din fucking sure kælling, jeg har prøvet at forstuve min ankel, så kom ikke og sig jeg ikke kender til smerte. Et brækket bækken er ikke noget at skabe sig over.
 
Jeg vil lige opsummere hvad der i virkeligheden skete den pågældende dag:
Som I alle sammen ved, var det meningen at jorden skulle gå under den 21. december. At det ikke skete er beklageligt, men jeg føler ikke jeg kan blive holdt ansvarligt for min opførsel før og op til dette var endegyldigt.
Eftersom at I alle sammen har ”lidt skade” i forskellige situationer, vil jeg tage dem i en slags punktform, fordi jeg vil jo ikke gøre det for svært for jer indavlede mongoler at forstå, hvem jeg snakker om her.
ANNONCE
Dét der er åbenbart helt okay! - Et åbent brev til alle involveret i min ”Jordens undergang” fest Dét der er åbenbart helt okay!

Skolen.

Kære elever og personale på KEA… FUCK JER!
Jeg har set folk løbe på gangene, jeg har set folk smide flasker uden pant, ned i pant-kassen, jeg har set folk ”glemme” at slukke lyset på toiletterne, jeg har endda set folk smide skrald ved siden af skraldespanden. Alt dette er sket uden nogen konsekvenser! Men i det sekund jeg træder nøgen ind på skolen iført hvad der ligner et Svastika, brændt ind i maven, ja så er jeg straks ”klamme svin” og ”lad være med at kigge på ham”.
Dette ledte hurtigt til en samtale på kontoret, hvor jeg blev bedt om at forklare mine såkaldte forrykte handlinger.
Undskyld, men når verden alligevel er går under om 24 timer, så skal man sgu da have lov til at gå i det man har lyst til. At nogle bliver fornærmede og andre bryder i gråd over det, kan jeg da ikke tage mig af! Sidst jeg tjekkede var det her stadig Danmark.
At I så begynder at snakke om at ringe til politiet og antage, at der var alkohol og stoffer involveret i dette ”stunt” finder jeg direkte fornærmende. Hvilket er grunden til, at jeg endte med at smadre for 100.000 kr. i digitalt udstyr.
Hvad skulle I bruge det til? Det var jordens undergang.
Den smadrede rude kan jeg vel ikke 100 % holdes til ansvar for, da det var jer der tilbageholdte mig mod min vilje, og det vindue var min eneste flugtmulighed.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce