Connery

Er du træt af at tage kollektiv transport? Køb en billig bil

Denne artikel indeholder annonceret indhold.

Er du træt af at stå og vente på bussen eller toget hver morgen? Kommer du ofte for sent på arbejde på grund af forsinkelser i den kollektive transport? Har du svært ved at få hverdagen til at hænge sammen rent tidsmæssigt med de lange ventetider på bussen, og børn der skal hentes, inden institutionen lukker? Kunne du bare godt tænke dig selv at være herre over, hvad tid om morgenen du tager hjemmefra? Så lyder det som om, at det er ved at være tid til at overveje at købe en bil i stedet for at tage med det offentlige. 

Her i denne artikel kan du blive klogere på, hvor meget det egentlig koster at købe bil i dag, ligesom du også kan finde konkrete forslag til, hvilken bil du kan købe. Har du ikke råd til at købe bilen, så er der også mulighed for leasing, som du ligeledes kan læse om her i denne artikel. 

Det er ikke længere dyrt at købe bil i Danmark

I løbet af de seneste par år er det blevet utroligt populært at købe en lille bil. Det gælder både for dem, der ønsker at have en ekstra bil, og så er det også en mulighed for dem, der oprindeligt ikke havde råd til at købe en bil. Det skyldes, at de små biler ikke er ret dyre at anskaffe sig – slet ikke når der i dag også er rigtig gode leasingmuligheder. 

Der findes derfor også rigtig mange forskellige billige biler, som du kan vælge imellem. Det kan for eksempel være en Suzuki Swift, Suzuki Celerio eller en Suzuki Baleno. Det kan også være en Volkswagen UP eller en Skoda Citigo. En af de helt store fordele ved at vælge en Suzuki er dog, at bilerne er forholdsvist store af biler i miniklassen at være. Du får dermed rigtigt meget bil for pengene, og samtidig har du også mulighed for at bruge bilen til familieture med børnene. 

Sådan kan du finansiere din nye bil

Det koster typisk omkring 100.000 – 130.000 kr. at købe en bil i denne klasse, men hvis du ikke lige står og har pengene i kontanter, så findes der heldigvis i dag rigtig gode måder at finansiere bilen på. Du kan for eksempel tage et billigt billån, eller du kan vælge at lease bilen i stedet for. 

Hos Suzuki kan du for eksempel lease en Celerio til kun ca. 1.400 kr. om måneden, og dette er vel og mærke inkl. syv års garantiforsikring. Se mere på suzuki.dk og find ud af, hvilken model der passer til dig, dit budget og dine behov. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce