Connery

Er du superhuman, we think not!

Folkene her kan noget du med garanti ikke kan

Er du superhuman, we think not!
Indrømmet! Jeg ser en hel del Discovery. Mest fordi det er den eneste kanal jeg føler jeg bliver klogere af at se, men ligeså meget, fordi jeg elsker det ekstreme, ting der springer i luften og andet godt.

Den nyeste serie jeg er begyndt at følge med i hedder "Super Humans" og kan ses om Søndagen klokken 22.30 - desværre har der allerede været tre afsnit, men så er der også endnu mere grund til, du tuner ind og ser med! Umiddelbart siger www.tvtid.dk, at du også kan se afsnit fredag og lørdag, så måske der er genudsendelser!?

Anyway, SuperHumans handler ganske enkelt om mennesker, som er syge i hovedet, i hvert fald hvis jeg skulle vurdere dem, med mine uslebne psykiatriske evner! Under alle omstændigheder, er der tale om mennesker, som kan, eller gør, et eller andet helt vanvittigt. Folkene bag serien undersøger dem så i hoved og røv, for at finde ud af, hvordan, hvorfor, og igen hvordan!

Vi møder blandt andre

HeatWave:

Manden fra Finland, som bare ikke kan få nok varme. Fyren voksede op mere eller mindre i en sauna, og kan sidde i over 16 minutter i en Sauna, hvor vand begynder at koge! Folkene bag programmet undersøger fyrens hud, for at finde ud af om han er anderledes end alle vi andre...

Quick Draw 

Lucky Luke anno 2010. Bob Munden er nok verdens hurtigste pistolmand. Ikke nok med han er hurtig, så er han også præcis. Han påstår, han kan ramme en apirin 30 fod væk! Videnskaben siger, det er umuligt, i programmet undersøger man om videnskaben nu også har ret!

The Human Jukebox

Derek Paravicini fra London er blind og autist. Han er 30 år, men han kan genspille enhver sang han hører. Som barn blev han fascineret af lyde og begyndte at spille enhver lyd, han hørte som en tone. Groft sagt, han vil aldrig kunne foretage sig noget som helst normalt, men at aflytte en synfonikoncert og spille den ned til hver enkelt tone lige bagefter, dét kan han!

Og mange mange flere...

Jeg har desuden rekvireret et par videoklip, som du kan stene videre med, fra presseområdet hos Discovery... Enjoy it!
ANNONCE
HeatWave
Lucky Luke
Rocketman
Rubberband man
Human Beatbox
Man with no pain
Ham her kan klatre
Del
Om forfatteren
Jakob Neua Jakob Neua

Følg på:

Forhenværende chefredaktør, og en af grundlæggerne af Connery.dk - Med en syg humor, skøre ideér og andet godt fra hoften er Jakobs ultimative mål, at komme til at leve af at drikke sjusser. 

2015: Jakob lever nu af at drikke sjusser!

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt