Connery

Er du single? Få 50% og 15 tøser på én gang?

Jeg er blevet lokket i fordærv. Det var ikke særlig svært, det må jeg indrømme!

Er du single? Få 50% og 15 tøser på én gang?

Som du måske husker, så har jeg lige nu gang i et projekt Milf. Chefredaktøren troede derfor, at Speed Dating var noget for mig...

Vil du direkte til de 15 dates så klik her

… men her må jeg skuffe! Speed Dating er for seriøst til, at jeg tør brænde det af på projekt Milf! Her kan jeg jo risikere at finde den eneste ene!!
Jeg har set de film, hvor den slags væddemål går op i hat og briller! Pludselig finder dit livs kærlighed ud af sandheden… og med mit held ender det altså ikke lykkeligt!

Når jeg nu alligevel skriver dette indlæg, er det faktisk fordi jeg tænker på dig… ja dig som læser med! Måske er du single og hungrer efter kærligheden og en kvindes rare latter?

Efter min afvisning af konceptet fandt jeg nemlig ud af, at chefen sammen med Seeqone har rodet sig ud i en kamp med 250 tøsepiger, og at han prøvede at sælge mig for ussel mammon! God tanke men ikke i forbindelse med projekt Milf!

Alle pigerne er single og klar til at speeddate… nu mangler de så mandfolk, som kan opfylde gudindernes behov.

Den mand kan blive dig!

 

3 gode ting ved Speed Dating set fra mit bord:


1.     Alle tøserne i rummet er single og interesserede i at finde en mand!

2.     De andre mænd er pisse nervøse! Du har førertrøjen fra start! (Oh well du er også pisse nervøs, men så er i i det mindste i samme båd)

3.     Du fortæller arrangøren, hvilke tøser du er interesseret i når eventen er slut. Hvis de også er interesseret i dig, så bliver I matchet ud og kan tage videre på date. Du behøver derfor ikke afvise eller blive afvist direkte!

Har selv prøvet det flere gange

Jeg har selv været til Speeddating 3-4 gange. Første gang fik jeg ballade, fordi jeg ville matche alle pigerne! Jeg erkender at det virkede desperat, men jeg tænkte, det var bedre at dække mig ind, end at forspilde en chance.

Anden gang fandt jeg en kæreste, som holdt 3½ måned, jeg dummede mig til en fest doh! … 4 gang gik jeg alene hjem med min buddy Claus og drak os fulde. – Men jeg kan faktisk kun anbefale konceptet, og det er ikke sidste gang Claus og jeg brager af sted selvom det kræver sit mandsmod.
 

Chefens roderi og 50% tilbud og reklame halløj

Du kan lige nu tage en kammerat under armen og kaste jer ud i Speeddating hos Seeqone med koden ”CONNERY50”, og få 50% rabat. (Kvinder I kan også bruge koden)

- det er vold reklame, det er jeg klar over - men hey hvis du ikke prøver noget nyt, så er livet fandme kedeligt!

Klik blot her (eller send linket til en sigle ven)


Har du erfaringer med Speeddating eller er du fristet af dette samarbejde som Connery.dk har indgået - vil du gerne se flere tilbud / samarbejde i Connery.dk universet? [Skyd en kommentar]

Del

Seneste nyt