Connery

Er du klar til Movember?

Gør klar til at barbere i bund for en god sags tjeneste. Vi deler startkit ud.

Er du klar til Movember?

Movember udfordrer danske mænd til at lade overskægget gro i 30 dage for at skabe opmærksomhed om mænds sundhed. Organisationen arbejder året rundt på at redde liv og skabe bedre vilkår for mænd, der bliver ramt af prostata- og testikelkræft. En sygdom som i Danmark er den mest udbredte – ikke-hudbaserede – kræftform hos mænd.

I samarbejde med Movember – og Gillette som er officiel partner for tredje år i træk – sætter vi et komplet barbersæt på højkant! Barbersættet består af Gillette Fusion ProGlide Styler, Gillette Clear Shave Gel og Gillette Irritation Defense Moisturiser barberblade til en samlet værdi af 850 kr. Med Gillette Fusion ProGlide Styler har du det perfekte udstyr til at pleje overskægget hele måneden, eller du kan give præmien videre og støtte en mand, som har valgt at stille sin overlæbe til rådighed i den gode sags tjeneste.

ANNONCE

Konkurrence

Du deltager ved at svare rigtigt på spørgsmålet: Hvilke af følgende tre svarmuligheder er en officiel regel for de mænd, der deltager i Movember ved at gro et overskæg i november måned?

Konkurrencen afsluttes d. 27/10-14 - Hvorefter vinderen bliver fundet blandt de rigtige svar.

Præmien bliver stillet til rådighed af Gillette, som er officiel partner til Movember for tredje år i træk. 

ANNONCE
Del
Deltag i konkurrencen
Konkurrencen er slut - det er ikke muligt at deltage længere!

Seneste nyt

Annonce