Connery

Er du klar til Loki? Den nye Marvel serie får fantastiske ord op til premieren

Tom Hiddleston er tilbage som tricksteren Loki i Marvels nye live-action serie

Den tredje originale Marvel Studios-serie på Disney+ er lige rundt om hjørnet: Loki.

Serien har allerede fået bragende gode udtalelser med fra tidlige anmeldelser, men som Marvel-fan er det en serie der skal ses uanset. 

Men det hjælper på det, at anmelderne er godt med. 

ComicBook.com udtaler at Tom Hiddleston er alt for god i rollen og at serien giver fantastiske detaljer til MCU-fans.

Chefredaktøren fra underholdningsmediet Collider fortæller at Hiddleston stadig er perfekt i rollen som LOKI og at han elsker at MCU udvides i en ny retning

Fandango fortæller - baseret på de første to afsnit i serien - at der lægges et solidt grundlag for MCU Multiverset. 

ANNONCE
Escape - Klip fra Loki

"Jeg aner ikke hvem Loki er, hvilke Marvel-film skal jeg se?"

Hvis du er en af de få, der ikke helt har styr på skurkekarakteren fra Marvel-universet, eller blot vil have genopfrisket hans største hits, kan du lige nå at støve et par af de gamle film af. 

Den første er selvfølgelig Thor fra 2011 - her ses Loki første gang som en lille forkælet fyr, der har et hævntogt mod sin storebror og issues med daddy-Odin. 

Næste skud er The Avengers fra 2012, hvor Loki tager en central rolle som filmens bad-guy, der dukkefører en invasionshær mod jordens helte - her vokser karakteren en del - og lægger de første grundsten i mod den biografhistoriske Infinty War/Endgame begivenhed.

Herefter dukker Loki op et par gange - Thor 2 kan man med rette springe over, da det er en af MCU's svageste film. Thor: Ragnarok er derimod en helt fabelagtig - og muligvis den bedste af Thors solofilm, men kan i tidsnød springes over.

I stedet bør man gå til Avengers: Endgame, for det er nemlig begivenheder i denne film, der leder direkte til starten af Loki-serien - det er i hvert fald hvad der antydes i seriens utallige trailere - så Endgame er et must-watch, hvis noget skal friskes op, inden Loki lander i sin egen serie på Disney+ den 9. juni

ANNONCE
Loki - Behind the Scenes klip
Del

Seneste nyt