Connery

Er du klar til foldbare smartphones?

Nye læk tyder på at Samsung snart er klar med deres foldbare smartphone

Smartphone-markedet er stille og roligt ved at stagnere i salg. Det sker øjensynligt, fordi der ikke længere sker de samme teknologiske spring i de nye telefoner, og derfor begynder vi også at se flere og flere gimmicks i de nye smartphones - og det der startede med buede skærme og notches, er stille og roligt ved at eskalere. 

En af de mest ventede telefoner, der på rygtebasis har været længe undervejs, er en Samsung smartphone med foldbar skærm. 

Nyligt lækkede informationer siger, at den første af slagsen muligvis vil være klar til markedet, så tidligt som november i år. Telefonen, der er blevet døbt Samsung Galaxy F (F for foldable). Tidlige koncepter tyder på, at det er en smartphone der foldes over midten - og at den i udslået tilstand vil have samme skærmstørrelse som en mindre tablet. 

Samsung har erklæret, at de ikke vil miste deres mærke som "verdens første", men det betyder også at de har travlt, for andre store virksomheder som Huawei og Motorola, har også været ude og nævne, at de arbejder på foldbare løsninger. 

Hvad tænker du? Bliver foldbare skærme den næste store ting i smartphones - eller bliver det bare en overseelig feature, til et alt for højt prismærke?

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce