Connery

Er du klar til en film med basketlegenden Uncle Drew?

Kyrie Irving.. Ehm... Uncle Drew og hans gamle slæng skal dominere en streetbasketturnering.

Dem er der bekendte med Uncle Drew kan hoppe ned til afsnittet om handlingen.
Til jer andre følger der en kort forklaring.


Hvem er Uncle Drew

ANNONCE

Man skal ikke lade sig narre af makeuppen og det grå hår. 
Bag facaden finder man Kyrie Irving, som i samarbejde med Pepsi har skabt en succesfuld markedsføringskampagne med Uncle Drew som blikfang.

Kampagnen blev straks en fanfavorit og har forløbet over de seneste fem år, hvilket er ualmindelig lang tid for en reklamekampagne.
I løbet af de seneste fem år har Pepsi udgivet adskillige afsnit i sagaen om Uncle Drew og hans eskapader på basketbanen, hvilket oftest indebærer at en pensionist dominerer basketkampe mod yngre modstandere på udendørsbaner overalt i USA.

Kampagnens modtagelse har overgået alle forventninger og derfor har Pepsi slået sig sammen med produktionsselskabet Summit Entertainment med henblik på at udgive filmen d. 29 juni.

ANNONCE

Handlingen

I denne film har Dax, der er spillet af komikeren Lil Rel fra bl.a. The Carmichael Show, investeret hele sin livsopsparing for at indmelde sit hold til den legendariske streetbasketturnering Rucker Classic i Harlem.
På grund af et par uheldige twists samt en ukuelig rival, der spilles af Nick Kroll, ender Dax med at stå uden et hold.

Dax er desperat efter at vinde turneringen og den store pengepræmie og som et lyn fra en klar himmel ender han med at stå overfor den legendariske Uncle Drew.
Og efter Daxs ihærdige forsøg på at overtale Uncle Drew til at vende tilbage til basketbanen går Uncle Drew med til det og går straks i gang med at samle sit gamle crew.

Uncle Drews gamle crew består af Nate Robinson, Shaquille O'Neal, Chris Webber, Reggie Miller og Lisa Leslie - alle er i udklædning som 70 årige pensionister med flair for basket.

ANNONCE
Del
Om forfatteren
Dinko Juric Dinko Juric

Følg på:
Facebook
Instagram

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt