Connery

Er du gået glip af Sonys storslåede dokumentar om God of War?

Den er ligeså god som spillet!

God of War-skaberne har gjort sig fortjent til al den anerkendelse de har fået siden udgivelsen af Kratos og Atreus' eventyr i det snedækkede nord. Spillet var spektakulært såvel i historien som i det visuelle udtryk. 


Niveauet af dybden i spillet var overvældende og det har været tydeligt, at Sony har investeret masser af tid og penge i projektet, men også en enorm portion passion er indgået i udviklingen af spillet. 

Nu har Sony udgivet "Raising Kratos", der dokumenterer alle op- og nedturene, som udviklerne bag spillet oplevede inden lanceringen af 2018's største udgivelse, God of War.

Dokumentaren er gratis på Youtube og er uden tvivl et kig værd.

ANNONCE
Raising Kratos

Spillet såvel som dokumentaren skildrer familie, som det centrale tema og især dette bevidner om den gensidige påvirkning udviklerne har haft på spillet - og spillet på dem.

Raising Kratos inviterer dig med på alle opturene og de mange nedture, konflikter såvel som de hjertevarmende øjeblikke.

Konklusionen herfra er derfor, at den to timer lange "God of War: Raising Kratos" er den perfekte måde at bruge din weekend uanset om du er fan af Kratos og hans eskapader eller om du blot kunne tænke dig at få et kig bag kulisserne i spilindustrien.

ANNONCE
Er du gået glip af Sonys storslåede dokumentar om God of War?
Del

Seneste nyt

Annonce