Connery

Er du bange for at få HIV?

Er du bange for et håndklæde?

Er du bange for at få HIV?
Har du nogensinde taget dig selv i at sidde og surfe rundt på nettet, for at lede efter smitterisiko i Danmark? Er du nogensinde blevet testet for HIV? Eller er du måske allerede smittet?

Flere end én gang har jeg trawlet nettet tyndt for statistikker, for hvad sandsynligheden er for at netop JEG bliver smittet med HIV. En fyr i sin bedste alder, fuld af Gammel Dansk, og med tilfældige partnere, hvor tøserne i de fleste tilfælde, glemmer at bruge kondom, for det er ikke mig da, næh nej!

Statistikkerne siger primært, at det er stiknarkomaner, udlændinge og homoseksuelle mænd der bliver smittet med skidtet - men altså chancen er der jo altid.

Men hvad mener du om HIV? Er du bange for et håndklæde?
ANNONCE
Er du bange for at få HIV?
Jeg har for nyligt læst at der bliver skubbet gang i en ny kampagne, som skal få flere til at bruge kondomer når de knalder. En meget god idé, men med det nye navn "Johnny" som de prøver at kalde kondomet, er det fandme ikke nemt! "Hey baby, jeg rykker lige Johnny på dilleren!?" - Det holder sgu bare ikke. Kunne de ikke have brugt "Pamela, Jenna, Tyra" eller et andet lækkert kvindenavn! "Hey Baby, jeg rykker lige Pam på dilleren, og så skal vi tre sgu have en ordentlig omgang!" Det er bare på en eller anden måde lettere at forholde sig til to tøser, end at du har en fyr ved navn Johnny - omkring dit helligste?

Anyway, jeg tror ikke jeg er smittet, min taktik er, at så lang tid jeg ikke har klamydia, så har jeg nok heller ikke HIV. Skulle jeg få klamydia, må jeg jo så tage til overvejning, hvad jeg så skal gøre! I øvrigt forventer staten, at der er ca. 5000 smittede i Danmark, Hvis en stor del af dem er stiknarkomaner udlændinge og homosexuelle, og jeg holder mig til at knalde piger på 18 år, så er jeg vel udenfor risikozonen!? Desuden har jeg læst at en medicineret mand kun smitter kvinden 1 ud af 25.000 gange han har sex? Det er fandme mange gange, og hvordan har man egentlig undersøgt det?

Mere info her
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce