Connery

Er du Avatar-fan? Den digitale udgivelse af Avatar: The Way of Water er proppet med bonusindhold

Skal du se Avatar 2 i hjemmebiografen?

Selvom filmen i begyndelsen havde en lidt vævende start, med ekstremt høje forventninger til James Camerons længe ventede opfølger, lykkedes det Avatar 2 at blive den 3. bedst sælgende film nogensinde i biograferne, og nu er den på vej til hjemmebiograferne. 

Ovenpå Oscar-uddelingerne, hvor filmen klemte sig op på 4 nomineringer men 0 statuetter, har Dsiney annonceret en omfattende hjemmeudgivelse med masser af bonus-indhold. 

Avatar: The Way of Water udkommer hos digitale forhandlere den 4. april 2023 - men der er endnu ingen indikationer på om hvornår, hvis overhovedet, filmen lander til regulær streaming på Disney+.

Hvad der til gengæld er styr på, er et helt læs af bonusindhold, til dem der køber filmen i digital form: 

ANNONCE
Avatar: The Way of Water - Digital udgivelse
Avatar: The Way of Water - Bonusindhold
  • Inside Pandora's Box: En serie featuretter om udfordringerne for cast og crew, når filmskabere opfinder nye teknologier for at skubbe grænserne for film
  • Building the World of Pandora: James Cameron og et hold talentfulde kunstnere kombinerer års forskning med deres designfærdigheder for at bygge verdenen på Pandora med nye karakterer, væsener, oprindelige klaner, undervandsmiljøer og den højteknologiske verden af RDA, der tager ingen fanger.
  • Capturing Pandora: James Camerons tilgang til performance capture får castet til at optræde samlet, udstyret med infrarøde kameraer til at fange deres bevægelser og kameraer på hovedet for at fange følelser på deres ansigter med kun grænserne for deres fantasi som ramme.
  • The Undersea World of Pandora: Medproduktionsdesigner Dylan Cole og hans hold opfinder de marine væsener, der kræves for Avatar: The Way of Water, mens James Cameron og hans stunt-team opfinder ekstraordinære midler til at bringe disse væsener til live i en performance capture tank.
  • The Challenges of Pandora's Waters: James Cameron tager fat på den "ikke-trivielle udfordring" ved performance capture over og under vandets overflade, ved hjælp af en bølge maskine og en strøm generator til at gengive oceanforholdene og undervandsfartøjer til at efterligne væsensbevægelser.
  • Pandora’s Returning Characters: James Cameron genforenes med sit tilbagevendende cast - Sam Worthington, Zoe Saldan?a, Sigourney Weaver og Stephen Lang. Sammen diskuterer de den fantastiske udvikling af deres karakterer i Avatar: The Way of Water.
  • Pandora’s Next Generation: Mød de talentfulde unge nytilkomne, der er castet som næste generation af Na'vi, og følg dem gennem eventyret med at lave Avatar: The Way of Water.
  • Spider's Web: James Cameron introducerer menneskefiguren Spider i Pandoras verden - og skaber dermed en række teknologiske udfordringer på sættet ... og en utrolig rejse for den unge skuespiller, Jack Champion.
  • Becoming Na’vi: Avatar castet er nedsænket i kulturen hos de oprindelige Na'vi, der lever af landet i den hawaiianske regnskov og træner i en mangfoldighed af discipliner for at forberede sig til deres roller.
  • The Reef People of Pandora: I sand James Cameron-stil er Metkayina-klanen på revet udviklet med stor opmærksomhed på detaljer og bærer unikke evolutionære træk og en kultur - med nye boliger, nye tøj og en anden livsstil - alt sammen som følge af at leve af havet.
  • Bringing Pandora to Life: Når James Cameron fuldfører sin virtuelle produktion, bliver hver sekvens overdraget til We?ta? FX for at bringe Pandora til live - med enestående fremskridt inden for ansigtspræstationer, miljøer og at lave CG-vand, der ser ægte ud.
  • The RDA Returns to Pandora: Co-produktionsdesigner Ben Procter og hans hold præsenterer en flåde af nye køretøjer og menneskelige teknologier, som RDA bringer til Pandora - i konceptdesign og med praktiske bygninger.
  • The New Characters of Pandora:  Mød de vigtige nye karakterer i Avatar-sagaen spillet af Kate Winslet, Cliff Curtis, Edie Falco, Brendan Cowell og Jemaine Clement.
  • The Sounds of Pandora: Hør, hvordan James Cameron arbejdede sammen med komponisten Simon Franglen for at skabe den karakteristiske musik i The Way of Water og samtidig byggede videre på James Horners strålende score for Avatar, og lær hvordan Chris Boyes skabte de immersive lyde af Pandora.
  • New Zealand – Pandora’s Home: Produktionen af Avatar-efterfølgerne er så grundigt forankret i New Zealand, at James Cameron betragter The Way of Water som en "New Zealand-film". Hør refleksioner fra castet og crewet, inklusive det bemærkelsesværdige New Zealand-crew, om at lave filmen.
  • More from Pandora's Box (Yderligere featuretter, der fremhæver specialhold inden for produktionen)
  • Casting: Opdag skærmtests, der vandt de talentfulde unge skuespillere deres roller i Avatar: The Way of Water.
  • Stunts: Avatar stunt-holdet skaber ikke kun åndeløst action, de driver også historien fremad. Fra racerløb under vandet på ilus, flyvning på ikrans, til at manøvrere RDA speedbåde, efterlader stunt-teamet dig åndeløs og vil have mere.
  • The Lab: Udforsk Lightstorm Lab, rygraden i den virtuelle produktion for Avatar-filmene. Bestående af specialiserede teams, bygger og støtter Lab'et enhver aspekt af produktionen - miljøer, bevægelsesredigering, Kabuki, sekvenser, post-viz og softwareudvikling.
  • The Troupe: Avatar's Troupe er en schweizerkniv inden for skuespil, mens de spiller dusinvis af roller på sættet, i performance capture volumen og på live-action sæt, giver de liv til Na'vi-klaner og RDA Recoms. De spiller også Na'vi-skala marionetter på live-action sæt.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce