Connery

Er der plads til en eks i et nyt forhold?

"Det er bare dig og mig.. og min eks"

Jeg kunne forestille mig, at mange af os har prøvet at stå på begge sider af denne situation: 1) Selv været gode venner med en eks, 2) Været kærester med en, der stadig er gode venner med sin eks. Men er der egentlig plads til en eks i et forhold?

Ideelt set skulle man jo bare møde the one and only, forelske sig og leve lykkeligt til sine dages ende - ingen eks, ingen baggage, ingen grund til bekymring. Men vi ved jo alle, at det ikke er sådan realiteten ser ud for de fleste. Vi dater som aldrig før, og de ugentlige walk of shames er bare en del af hverdagen. Sådan da..

Men hvad gør man så, når man møder that speciel someone, som tilfældigvis er bedste ven med en, hun har set nøgen? Egentlig er der jo kun to muligheder: Accepter det eller smut. Men så er der jo også lige den tredje mulighed, som vi helst ikke snakker højt om: Et stiltiende forsøg på at skubbe eks’en ud af billedet. Bare sådan lige så stille, selvfølgelig uden den kæresten opdager det.

Det er ikke helt ideelt, og bliver du opdaget i det, er det faktisk også ret pinligt – men indrømmet, jeg forstår godt tanken. Der ér jo ligesom en grund til, de i tidernes morgen blev kærester. Her er det nok bare vigtigt at huske på, at der jo netop også ér en grund til, at de slog op. Og så længe den grund ikke er noget i stil med: ”Vi var dybt forelskede, men han blev nødt til at flytte til udlandet pga. et job. Nu er han så tilbage i Danmark, men bare rolig; vi er kun venner” – så er du rimelig good to go.

Derfor skal du ikke forsøge at ødelægge venskabet

Skulle du alligevel være utilfreds med situationen og overvejer ’vi-snakker-ikke-højt-om-det’-muligheden, så læs lige de her grunde, til hvorfor du ikke skal forsøge at komme imellem dem:

1) Forholdet er 100% venskabeligt, platonisk, ikke-seksuelt. Og hvorfor skulle du så tro på det? Det skal du, fordi din kæreste og hendes eks ikke har været sammen, siden de slog op. Ikke et eneste ’sex-med-en-eks-fulde-knald', siden de slog op for tre år siden – så hvorfor skulle det dog ske nu, når hun har mødt dig?

2) Har du overvejet, at han måske også ser en? Én, som han ikke vil risikere sit forhold til bare for at forsøge at være sammen med sin eks? Enough said.

3) Fælles venner. Jeps, det kunne meget vel være, at en af grundene, til at de fortsat er så gode venner, er, fordi de har samme vennekreds. Prøver du at bryde hendes forhold til sin eks, ender det måske med ikke kun et gå ud over de to, men faktisk en hel venneflok – og det vil du vel ikke have siddende på dig, vel?

4) Tror du selv, du vil vinde? Bare sådan helt seriøst: En bedsteven, der har støttet hende gennem tykt og tyndt i tre år? Eller en ny, jaloux kæreste, der efter en måned forsøger at ødelægge hendes forhold til sin bedsteven? You do the math..

Så kære mænd, hvad tænker I? Er der plads til en eks i et forhold? Både din.. men også hendes? 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce