Connery

Epos Adapt 660 Aston Martin Cognizant Edition

Trådløse headphones med F1-flair

Støjreducerende headphones kommer i mange afskygninger, også hos danske Epos, hvor man for øjeblikket fokuserer på to hovedspor: Enterprise og Gaming. 

Selvom Epos Adapt 660 egentlig falder i Enterprise-kategorien, er de hverken kedelige eller støvede: Den oprindelige lancering af Epos 660 Adapt, viste at Epos er gode til at skabe spændende Enterprise-produkter - så spændende, har det vist sig, at Adapt 660 nu er dukket op i et Formel 1 samarbejde. 

Med Epos Adapt 660 AMC trækker det støjreducerende headset i Aston Martin Cognizants holdfarver, og det har resulteret i en ret fed versionering af det oprindelige headset. 

ANNONCE
Epos Adapt 660 AMC - Epos Adapt 660 Aston Martin Cognizant Edition Epos Adapt 660 AMC

Selve det tekniske grundlag er der ikke blevet ændret på, siden det originale produkt. Udgangspunktet er et headset der kommer med adaptiv støjreducering og et sprødt mikrofonsetup, der benytter AI machinelearning til at skabe en virkelig klar opkaldskvalitet. 

Epos Adapt 660 AMC - Epos Adapt 660 Aston Martin Cognizant Edition Epos Adapt 660 AMC

Adapt 660 AMC har også multi-point forbindelse gennem Bluetooth, så det både er muligt at være koblet på smartphone og PC-samtidig.

Med i æsken får man både et 3.5 mm jack-kabel, et USB-opladningskabel og en forbindelsesdongle til bedre trådløs forbindelse med PC. 

Headsettets bedste nye kvalitet er det metallic-grønne Aston Martin farveskema, der giver headsettet et farverigt løft fra den mere afdæmpede original-version. 

ANNONCE
Epos Adapt 660 AMC - Epos Adapt 660 Aston Martin Cognizant Edition Epos Adapt 660 AMC

Epos Adapt 660 er stadig et godt sammensat produkt, og den største anke der er imod det, er at opladningen foregår gennem Micro-USB og ikke USB-C, der ellers er ved at være standarden for high-end produkter anno 2022. 

Pris og tilgængelighed

Epos Adapt 660 AMC har en vejledende salgspris på 3.715 kroner. Det forhandles direkte gennem Epos website - men også en håndfuld danske forhandlere. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt