Connery

Enya

...and winter came.

Hvilken artist i verden er bedre til at skabe stemninger end irske Enya, der med sin overnaturligt sublime stemme kan male billeder med sin stemme?
Enya
På sit syvende album "And Winter Came..." gør hun det igen; vinterperioden, der ellers er så udskældt, har nu fået sit eget soundtrack, og hvilket soundtrack det er!

Ovenud smukke og betagende numre og stemningsfyldte melodier med Enya's fløjlsbløde og magiske stemme i front.

Hun har som på hendes øvrige albums allieret sig med producer og arrangør Nicky Ryan og tekstforfatter Roma Ryan, og endnu engang har de tre kreeret et mesterværk.

Oprindeligt var "And Winter Came..." tænkt som værende et julealbum, bevægede musikken sig væk fra decideret jul til mere et årstids album. Første single fra albummet er den bløde "Trains And Winter Rains", der giver en fantastisk indikation af, hvad der er i vente.

Enya er en af de absolut bedst sælgende kvinder i verden med et albumsalg på 70 millioner eksemplarer og med 4 Grammy awards på kaminhylden. Hun blev foruden dette nomineret til en Oscar for nummeret "May It Be" fra Ringenes Herre, som hun ligeledes vandt en Los Angelses Film Critics Associations pris for.

Tracklist:

1.      And Winter Came
2.      Journey Of The Angels
3.      White Is The Winter Night
4.      O Come, O Come, Emmanuel
5.      Trains And Winter Rains
6.      Dreams are More Precious
7.      Last Time By Moonlight
8.      One Toy Soldier
9.      Stars And Midnight Blue
10.    The Spirit Of Christmas Past
11.    My! My! Times Flies!
12.    Oiche Chiun (chorale)

Se og hør mere på hendes youtube side her: http://www.youtube.com/user/exileenya?ob=4
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce