Connery

Enola Holmes 2 er klar til weekenden

Millie-Bobby Brown og Henry Cavill er tilbage som mesterdetektiv søster og bror

Enola Holmes der udkom i 2020, under coronapandemien blev et stort hit på Netflix og fik også både fornuftige anmeldelser og brugerkærlighed med på vejen. Ikke dårligt - heller ikke for Netflix, der nok havde et hit på hænderne uanset, med castingen af Millie Bobby Bown som Enola Holmes og Henry Cavill som Sherlock; De respektive hovedstjerner i Netflix-kæmpeserierne Stranger Things og The Witcher. 

Så selvfølgelig er der nu en Enola Holmes 2 - og den er klar på streamingtjenesten nu. 

ANNONCE
Millie Bobby Brown i Enola Holmes 2 - Foto: Alex Bailey/Netflix - Enola Holmes 2 er klar til weekenden Millie Bobby Brown i Enola Holmes 2 - Foto: Alex Bailey/Netflix

I Enola Holmes 2 er Enola stadig i sejrens søde rus, efter at have opklaret sin første sag (i forrige film), så hun åbner sit eget detektiv-bureau. Men kun for at finde ud af, at det liv ikke er helt så let, som hun havde tænkt. Men lige inden hun går bankerot, lander der endelig et job: Og så går den vilde detektivjagt nok engang. 

Foruden Cavill og Brown, får seere også fornøjelsen af skuespillerne David Thewlis, Louis Partridge, Susan Wokoma og sidst, men ikke mindst: Helena Bonham Carter. 

ANNONCE
Trailer: Enola Holmes 2
Del

Seneste nyt

Annonce