Connery

Engangskamera- fotografering

Hvad sker der når man slipper en fuld Connery skribent løs med to engangskameraer fra 7- eleven

Engangskamera- fotografering
Det var en mørk og stormfuld aften, kartoffelavler Oluf Sand.... Nå ikke...

Det var fredag aften og undertegnede Connery skribent skulle på en lille bytur ind til den ellers så berømte Jomfru Ane Gade midt i hjertet af Aalborg.

Aftenen startede med en lille forfest, hvor der hurtigt blev kastet nogle Juleøl i halsen. Derefter tog Connery skribenten til handelsskolefest på Aalborg handelsskole, hvor der blev taget et par billeder for www.skoleparty.dk. Festen på handelsskolen var super fed, masser af dejlige piger og fest-stemte øldrikkende homeboys fra min egen klasse. I løbet af aften blev der drukket igennem, den ene dejlige, kolde julepilsner efter den anden. Aften løb af sted, og lige pludselig sad man i en taxa på vej ind til Gaden. Så venlig en person som jeg nu er, betalte jeg for taxaen og selvfølgelig forventede jeg at få nogle øl tilbage for min gestus (dem kom der desværre ingen af).

Taxaen holdte ind til siden nede for enden af gaden, Connery redaktøren Jakob "Neua" Nørgaard og jeg løb så hurtigt som muligt op i den modsatte ende af gaden, hvor Connerys stamværtshus Felix befinder sig. Efter et par hurtige sjusser tog fanden ved mig, jeg satte i heftig løb tværs over gaden og ind på 7-eleven, spurgte ekspedienten: "Kan man købe engangskameraer her?" "Selvfølgelig" lød det fra ham, og han tog straks et kamera ned til mig. Jeg stod og fumlede med min tegnebog i desperat forsøg på at finde nogle penge i tegnebogen. Dette lykkedes imidlertid ikke, så Dankortet fik lige en tur i slæden.
ANNONCE
Engangskamera- fotografering
Nu var jeg virkelig opsat på at finde nogle dejlige babes, som skulle fotograferes. I Gaden går der ikke længe for man støder på sådan nogle, og mit fototalent gik amok, og jeg fyrede tonsvis af billeder af. I løbet af kort tid løb jeg tør for billeder. Jeg synes stadig jeg manglede at finde et par babes, og jeg havde lige mødt Gadens sødeste gaderobe piger, så jeg stormede op på 7-eleven igen. Ekspedienten kiggede på mig, og grinede for sig selv. Ja jeg købte lige et kamera til. 89 kr. de blev overført fra min ellers så dårlig økonomiske konto til 7-elevens milliard-konti (livet er ikke fair).

Jeg løb ud af 7-eleven og stormede ned til de dejlige gaderobe piger, fyrede et par billeder af (okay 20 billeder, så).... En stor tak til gaderobe-pigerne for de dejlige sexede billeder, som kan ses i galleriet. De sidste billeder blev fyret af på underlige ting, og en behåret røv inde på McD. (Dette billede skåner vi jer for) Tiden var inde til at slutte min aften af, der ventede endnu en julefrokost dagen efter med mit arbejde.
ANNONCE
Engangskamera- fotografering
Efter min store debut som engangskamerafotograf sluttede jeg lige af med at tage et par kolde juleøl....... eller var det 5?

Pga. de mange julefrokoster, var det selvfølgelig umuligt at få en taxa hjem fra byen, så jeg valgte nitteloddet og gik 2 km hjem i stormvejr og uden jakke. Da jeg endelig vågnede næste dag må jeg indrømme, at jeg havde monster-mange tømmermænd og ondt i tegnebogen.
ANNONCE
Del

Seneste nyt