Connery

Energizers vilde P18K 18.000 mAh smartphone går til crowdfunding

Unlimited.. Power!

Den absurd tykke smartphone P18K, der belv præsenteret til Mobile World Congress sidste måned, blev mest af alt set som et PR-stunt for Energizer, men nu bliver den måske til virkelighed. 

I hvert fald er den tykke smartphone nu blevet lanceret med en crowdfundingkampagne på IndieGoGo, hvor franske Avenir Telecom (der sidder på Energizer-licensen), vil forsøge at bringe produktet til markedet. 

Det specielle ved P18K er uden tvivl dens enorme batteri på 18.000 mAh, der gør smartphonen i stand til at holde strøm i over en uge - og samtidig gør produktet tykkere end tre iPhones ryg-til-ryg.

Målet for crowdfundingen er at til 1.2 millioner dollars, der svarer til godt og vel 2.000 forudbestilte enheder. 

Smartphonen er også udstyret med fem kameraet - tre på bagsiden og to på fronten, der er tilgængelig ved hjælp af en pop-up funktion. 

Det bliver spændende at se, om denne smartphone bliver til mere, end en velbearbejdet joke. Og hvis den gør, så sender det i hvert fald et signal til resten af markedet, om at det 'ikke er størrelsen - men gørelsen'. 

 

ANNONCE
p18k
Del
Om forfatteren
 Mikkel M. Vermeulen Mikkel M. Vermeulen

Følg på:
Facebook
Instagram

Hvis du læser dette, skal du bare vide at jeg sætter mega pris på din støtte. Jeg har knoklet uafbrudt på at videreudvikle Connerys univers de sidste 6 år, og jeg lover at det kun bliver bedre. 

Altid frisk på en øl og en god historie. 

Kontakt: mmv@connery.dk

 

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt