Connery

Endnu et Defenders-team blandt Marvels helte

Dr. Strange var manden der startede det hele. Nu må han se nogle andre tage over.

Vi lever i en superhelteæra uden lige, og nu har endnu et team-up fundet vej til skærmen. The Defenders giver os langt om længe muligheden for at se de fire solokarakterer Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage og Iron Fist slå kræfterne sammen. 

Navnet, eller teamet, The Defenders er hentet direkte fra tegneserierne og har siden 1971 beskyttet Jorden mod angreb af primært galaktisk karakter. Faktisk var det Dr. Strange der i sin tid stod for at samle det hold, der med tiden blev til The Defenders. Hans første medsammensvorne i gruppen blev Hulk og Namor The Sub-Mariner, men både The Silver Surfer og Valkyrie blev også relativt hurtigt nøglemedlemmer af gruppen. Fælles for disse fem er, at de alle helst vil “arbejde” alene og måske slet ikke har lyst til at indgå i fællesskaber, så gruppen har haft svært ved at bestå i den samme form ret lang tid ad gangen.

Et af gruppens kendetegn henover årene har netop også været den hyppige udskiftning af medlemmerne. En hurtig søgning på gruppen afslører, at flere navnkundige karakterer har hjulpet til fra tid til anden, heriblandt Beast, Colossus, Hawkeye, Black Panther, Iceman, Angel, She-Hulk, Yellowjacket og mange, mange flere. 

Den oprindelige sammensætning af gruppen med Dr. Strange i spidsen, kommer vi af gode grunde - der alle handler om rettigheder - aldrig til at se på skærmen samtidig, men til gengæld får vi nu i stedet en helt ny form at se. Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage og Iron Fist har aldrig før optrådt i gruppen samtidig, og det bliver spændende at se om de kommer til at døje med samme samarbejdsproblematikker som deres “forgængere”. Man kan i hvert fald sige, at ingen af de fire har haft udpræget succes med eller vist særlig stor interesse for at indgå i samarbejder i deres hidtige Netflix-karriere.

ANNONCE
Endnu et Defenders-team blandt Marvels helte
Del

Seneste nyt

Annonce