Connery

Endelig: Her er Galaxy Ring - din nye smart-ring?

Samsung er klar med nye sager i Wearables-kategorien

Det er efter hånden nogen tid siden Samsung først begyndte at tale om deres nye smart-ring, Galaxy Ring, som skulle være designet til at være en lille og smart helbredsbuddy. 

Nu har mobilgiganten så langt om længe lavet en officiel afsløring af produktet, der blev fremvist under Galaxy Unpacked i Paris, i forlængelse af annonceringen af en nye generation foldbare Z-mobiler.

Det er altid spændende at se nye gadgets, og mens vi har set et par bud på elektroniske ringe med smarte funktioner, tyder alt på at Samsungs bud er det mest ambitiøse og gennemførte til dato. 

ANNONCE
Galaxy Ring - Endelig: Her er Galaxy Ring - din nye smart-ring? Galaxy Ring

Hvad er Galaxy Ring?

Den lille ring er en simpel sag uden displays eller den slags forstyrrende elementer - ved første øjekast som en almindelig blank ring, og en relativ let en af slagsen, der alt efter størrelse varierer fra 2,3 til 3 gram. 

Ringens overflade er belagt med en Titanium-finish, som er tilgængelig i tre forskellige farver: Titanium Black, Titanium Silver og Titanium Gold. 

Men nok om udseendet. Det indvendige af Galaxy-ring er det der tæller mest her. Ringen er designet til at være en 24/7 wellness-monitor, der skulle kunne klare op til syv dages batterilevetid ved konstant brug. 

ANNONCE
Galaxy Ring - Endelig: Her er Galaxy Ring - din nye smart-ring? Galaxy Ring

Det indvendige af ringen er pakket med sensorer, der blandt andet analyserer søvnmønstre, laver snorkeanalyser og selvfølgelig også holder styr på den hjerterytme bevægelser. Alle disse data synkroniseres med mobilappen Samsung Health, der herfra kan benytte dine data til have muligheden for at få bedre vaner for både mentalt og fysisk helbred. 

For kvinderne giver ringen mulighed for at spore menstruationscyklussen gennem måling af hudtemperaturen natten over - og så er der også en information der holder øje med usædvanlige udsving i hjerterytmen. 

For mig at se er den mest interessante funktion simpelthen den automatiske workout detection, der - hvis man er typen der gerne vil dokumentere al sin fysiske aktivitet - gør det væsentligt lettere at lade mobilen blive derhjemme, når man skal ud på en af sommerens lette løbeture. Den funktionalitet får man selvfølgelig også i et smartwatch - men ringen er mindre!

Galaxy Ring bliver tilgængelig i konventionelle ringstørrelser fra størrelse 5 til 13.

Samsung starter udrulningen af ringen på udvalgte markeder fra 10. juli 2024, men Danmark er desværre ikke blandt de første. Samsung fortæller at lanceringen for Galaxy Ring herhjemme bliver annonceret på et senere tidspunkt. 

ANNONCE
Galaxy Ring - Specifikationer

Farver: Titanium Black, Titanium Silver, Titanium Gold

Mål: 7.0 mm x 2.6 mm

Vægt: 2.3g (Str. 5) - 3.0g (Str. 13)

Hukommelse: 8MB

Batteri: Ring: 18mAh (Str. 5) - 23.5mAh (Str. 13) - Oplader-etui: 361mAh - Batterilevetid: Op til 7 dage
Hurtig opladning: 30 min for 40%
Sensorer: Accelerometer, PPG, Hudtemperatur

Forbindelse: BLE 5.4

Holdbarhed: Vandtæt 10 ATM, IP68, Titanium grade 5

Oplader-etui: Dimensioner: 48.9 mm x 48.9 mm x 24.51 mm - Vægt: 62g - Materialer: PC + SUS - Batteri: 361mAh

ANNONCE
Del

Seneste nyt