Connery

En uge uden Wi-fi (Gadgetslaven overlevede!)

Ville du kunne leve en uge uden dit elskede Wi-Fi, udelukkende på din mobile netforbindelse? Jeg prøvede!

funnymemes.com - En uge uden Wi-fi (Gadgetslaven overlevede!) funnymemes.com
I sidste uge blev jeg givet udfordringen at leve en uge uden wi-fi for at se hvor lidt jeg ville kunne bruge mine gadgets, hvis de ikke havde en ordentlig forbindelse.
 
Jeg har ikke fået et nyt syn på livet, og jeg har ikke fået en passion for læsning eller strik heller, men jeg har lagt mærke til hvor lidt der skal til for at irritere mig hvad angår en trådløs forbindelse.
 
En 4G-telefon med en blandet dækning var ikke nok til mit behov og jeg opdagede flere gange at jeg følte mig irriteret og stresset over at skulle vente de få sekunder for at en side kunne loade.
 
En uge uden wi-fi er ikke længe, og hvis jeg skulle give et bud på hvor længe der skulle gå, før min holdning og mit brug af internettet ville ændres, så ville jeg skyde på et års tid. Så længe vil betyde at jeg skulle til at ændre min tilgang til brugen af internettet, hvorimod en uges frakobling kan overleves med mindre forbehold.
 
Vil du vide mere om hvordan det er at leve uden wi-fi eller generel internetadgang, så anbefaler jeg at læse Paul Miller’s ’dagbog’ fra hans år uden internet.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce