Connery

En sommer med masser af rock

Til alle rockglade folk kommer der her nogle titler, der er værd at holde øje med hen over sommeren

Guitar Hero: Aerosmith
Redoctane, som står bag guitar hero spillene, sender et nyt spil på markedet den 27. juni. Derudover har de annonceret at vi til efteråret, kan forvente et trommebaseret spil.
En sommer med masser af rock
Siden 2005 hvor Redoctane kom på markedet med det første Guitar Hero, er det gået rigtig godt for spilproducenten. Spillet blev godt modtaget, og siden da har vi set 'Guitar Hero 2, Guitar Hero 3: Legends of Rock & Guitar Hero Encore: Rock The 80s. Nu venter endnu et spil lige om hjørnet.
Spillet hedder Guitar Hero: Aerosmith, og vil være smækfyldt med en masse af Aerosmith's største hits gennem tiden. For at spillet ikke bliver alt for smalsporet, er der også smidt andre fede rock numre med i pakken.

Guitar hero: Aerosmith får release 28. juni og kan købes til: Xbox 360, PS2, PS3 & Wii.

Trommer
På www.guitarhero.com, kan man se en trailer fra deres nyeste skud på stammen. Denne gang får man lov til at rocke ud, som trommeslager i en flod af store rock bands. Trommesættet bliver meget autentisk. Trommeslagere fra bl.a.: Blink 182, The Police & Red Hot Chilipeppers, har været med til at udvikle og teste spillet. Travis Barker fra Blink 182, siger i traileren, at sværhedsgraden på expert, er så identisk med den virkelige verden, at han kunne få en score på 100 %, ved at spille et nummer, som han selv spiller det, på scenen. Trommerne er også slagfølsomme, hvilket betyder at jo hårdere du slår på trommerne, jo højere bliver lyden fra dem, hvilket også er med det er gøre dem så autentiske som muligt. Trommesættet bliver selvfølgelig trådløst ligesom guitaren, og skulle være nem at klappe sammen og pakke væk, når det ikke er i brug.

Releasedatoen på trommesættet er ikke fastlagt endnu, men det bliver i efteråret 2008.
ANNONCE
En sommer med masser af rock
Rock Band
Hvis man ikke er den eneste i vennekredsen, der er vild med Guitar Hero spillene, så er rock band bestemt værd at kigge på. Spillet ligger sig meget op af Guitar Hero. Men i rock band får man mulighed for at spille på både guitar, bas og trommer. Og for at fuldende det, følger der også en mikrofon med, som vi kender det fra Singstar. Det hele er så sat sammen i et spil, så man spiller alle instrumenterne og synger på samme tid. Så hvis dig og rødderne altid har haft en drøm om at starte et band, men uden held, så kunne rock band helt sikkert være med til at skubbe liv i de gamle drømme igen. Om ikke andet så er der i hvert fald masser af timers underholdning, i denne pakke man kan mødes hen over.
På grund af alle instrumenterne koster spillet en hel del, men er man 4 om at dele prisen er det ikke galt.

Rock Band får release 28. august 2008 og kan købes til Xbox 360, PS3 & PS2.

Samsø festival afholder rock band konkurrence
På Samsø festival i år, bliver der afholdt konkurrence i rock band med flotte præmier. Festivalen har nemlig været så heldig, at få lov til at få en stand op med spillet noget tid før det udkommer i forretningerne. Så hvis du skal til Samsø i år, har du mulighed for at prøve spillet og se om det er noget for dig, allerede i uge 29 hvor festivalen afholdes.

Links:
Rock Band
Guitar Hero
Samsø festival
ANNONCE
En sommer med masser af rock
Del

Seneste nyt

Annonce