Connery

En ny begyndelse for Fable: Yes, ham fra IT Crowd er i traileren

Mød Dave, den kæmpestore grøntsagsentusiast

Fans af Fable har ventet længe på nyheder om genstarten af det elskede fantasy RPG-franchise. 

Det skete under Xbox Game Showcase 2023, hvor Playground Games præsenterede det kommende Fable-spil, der markerer en ny begyndelse for den legendariske franchise - en retur til Albion. 

I en trailer, der blev afsløret under Xbox Games Showcase, fik vi endelig en forsmag på gameplay, kamp og den klassiske Fable-humor. Mest iøjendfaldende blev vi introduceret til spillet af en ny karakter, grøntsagsentusiast ved navn Dave. Karakteren Dave er blevet bragt til live af ingen ringere end Richard Ayoade, bedst kendt fra "The IT Crowd"?.

I traileren klager Dave over, at heltenes æra er forbi, og at landbrugets æra er fremtiden. I plottwist viser det sig, at Ayoade's karakter er en kæmpe, der forsvarer sit hjem mod helte, der forsøger at invadere det. 

Den unikke fortolkning af Jack og bønnestagen giver en frisk vinkel, der er typisk for Fable-serien??.

Desværre blev der ikke annonceret en udgivelsesdato for Fable, men ligesom Xbox's andre førsteparts-spil, vil det være tilgængeligt på Game Pass fra dag ét??.

Fable-genstarten blev først annonceret i 2020, og selvom informationen stadig er sparsom, ved vi nu at det er en reel reboot for spilserien og at den bliver udviklet af Forza Horizon-studiet, Playground Games. 

Reebootet bliver det første hovedspil i Fable-serien siden 2010's Fable 3.

Se den officielle teaser-trailer til det kommende Fable her:

ANNONCE
Fable - Teaser Trailer
Del

Seneste nyt

Annonce