Connery

Én million solgte N-Gage

Nokias forsøg på en blanding mellem en spillekonsol og en mobiltelefon har nu rundet en milepæl i salgstal.

Én million solgte N-Gage
1. september 2004 kunne Nokia præsenterer salgstal for deres N-Gage, der dokumenterede at dette produkt var solgt i én million eksemplarer. Dette er en milepæl for håndholdte spillekonsoller som Nokia N-Gage og N-Gage QD, som bringer N-Gage platformen helt frem i feltet. Kombinationen af en spilkonsol i lommestørrelse med kraftige smartphone features giver spillere mulighed for at opleve mobile multiplayer-spil på en revolutionerende måde.

- Vi er stolte af at have nået milepælen på en million. Takket være forbrugernes entusiastiske modtagelse af N-Gage QD og vores seneste titler, er vi sikre på, at vores succes med at være ledende i den mobile spilverden vil fortsætte. Vi er også stolte af at have registreret over 100.000 medlemmer på N-Gage Arena. Det viser, at spillere føler sig inspireret til koble sig på og dyste mod andre mobilspillere fra hele verden.", siger Stefan Lampinen, Director, Strategy and Business Development, Games Business Unit, Nokia.

N-Gage Arena er et community på nettet, hvor brugere kan dyste mod hinanden på tværs af kontingenter. Derudover tilbyder N-Gage Arena eksklusivt indhold og aktiviteter til deres medlemmer. N-Gage Arena er tilgængelig via spillekonsollen, Arena-bemyndigede spil og via internettet.

-Ved at have nået milepælen på en million ser vi, at N-Gage etablerer sig som en seriøs spiller på markedet for bærbare konsoller, siger Nancy Smith, Executive Vice President, General Manager, North America Publishing at Electronic Arts.

Der findes et meget stort og stadigt udvidende marked af spil til N-Gage. Markedet indeholder både spil forbeholdt til N-Gage og populære pc-spil titler der er konverteret til N-Nage konsollen.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce