Connery

En kunstbog fyldt med smukke danske kvinder: Genial gaveidé

NSFW - Men til gengæld 100% et kig værd!

The Graces, Thomas Holm - En kunstbog fyldt med smukke danske kvinder: Genial gaveidé The Graces, Thomas Holm

Thomas Holm har begået en bog, der helt klart er kandidaten til bedste bog under juletræet i år, i hvert fald i vores univers. 

Thomas er en vaskeægte fotonørd, og hvilken måde bedre at udleve det på, en gennem en kunstnerisk hobby? Thomas Holm har tidligere arbjedet som professionel reklamefotograf, men arbejder i dag med noget mere teknisk indenfor farvestyring under Pixl.dk. 

Thomas har i mellemtiden kastet alt sit fotografiske talent ud i en række billedserier med et par af landets smukkeste kvinder, og det er blevet til kunstfoto-bogen The Graces.

Vi har fået lov til at vise jer en lille forsmag på bogens indhold, der blandt andet byder på Mette Munkø, snapchat-must-follow Ekaterina (imneverdone), Julie Carole, den infamøse Nicole Brøggler, og et gensyn med tidligere fredagsbabe Jane

Holms vision er at vise "...en verden hvor tøj og forlegenhed ikke er nødvendig. En verden hvor smukke kvinder med flotte former beriger deres omgivelser og hviler i sig selv i perfekt symbiose med omverdenen."

ANNONCE
The Graces

Fotograf: Thomas Holm

192 sider, hardcover, 31,5 x 23 centimeter.

Køb bogen her: The Graces

Spar 15%: Brug koden Connery15% ved checkout

ANNONCE
Del
Om forfatteren
 Mikkel M. Vermeulen Mikkel M. Vermeulen

Følg på:
Facebook
Instagram

Hvis du læser dette, skal du bare vide at jeg sætter mega pris på din støtte. Jeg har knoklet uafbrudt på at videreudvikle Connerys univers de sidste 6 år, og jeg lover at det kun bliver bedre. 

Altid frisk på en øl og en god historie. 

Kontakt: mmv@connery.dk

 

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt