Connery

En intelligent papegøje har brugt Amazon Echo til at afspille musik og bestille mad

Hide your kids, hide your... parrot?

Nettet leverer altid varen, når en stakkels sjælden har begået den store fejltagelse at kombinere teknologi og husdyr. 
Før i tiden gik det kun udover yogadyrkende damer, der strategisk placerede deres kamera, så de kunne optage deres udfoldelser... og selvfølgelig kom deres hund eller kat i vejen og væltede kameraet eller på anden måde forpurrede optagelserne. Men papegøjen i denne historie fra England har været ude på helt andre løjer.

Gråpapegøjen af arten Grå Jaco sørger for sin egen underholdning, når dens ejer er ude af huset.
Papegøjen, der har fået navnet Rocco, bruger ifølge The Times of London ejerens Amazon Echo til at afspille musik, fortælle ham jokes eller bestille snacks.

Det er dog ikke første gang, at Roccos mund bringer ballade med sig. Rocco blev nemlig fjernet fra et britisk dyrereservat i Berkshire, fordi han bandede for meget
Efter at være fjernet fra reservatet blev Rocco placeret i pleje hos en af de ansatte, hvorefter der ikke gik længe inden han begyndte at lege med den ansattes Amazon Echo.

Den ansatte, Marion Wischnewski, fik sig noget af en overraskelse, da hun kiggede sin Amazon indkøbsliste igennem og faldt over et par genstande, som hun ikke har bestilt. På listen over ventende bestillinger var der bl.a. friske jordbær og is. 
Som om det ikke var mærkværdigt nok, så har Rocco også forsøgt at bestille en vandmelon og en elkedel.
Wischnewski har dog heldigvis sat ekstra sikkerhedsforanstaltninger op på sin Amazon konto, så Roccos uautoriserede bestillinger er ikke gået igennem. 

Hvad med musikken?

Det er åbenbart ikke hvilken som helt musik, som Rocco foretrækker.
Ifølge Wischnewski har hun flere gange oplevet at komme hjem fra arbejde til lyden af romantisk musik.
Hun fortalte endda The Times of London, at Rocco elsker at danse.


Fun facts om papegøjearten Grå Jaco

Selvom mange papegøjer har evnen til at efterligne menneskers sprog, så er de langt fra intelligente. Undtagelsen er dog Grå Jaco, der er velkendte for deres intelligens.
Et studie fra 2012 udgivet i The Royal Society bekræfter, at arten Grå Jacos kognitive evner er på niveau med et tre-årigt barn.

ANNONCE
Del
Om forfatteren
Dinko Juric Dinko Juric

Følg på:
Facebook
Instagram

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt