Opskrifter

En hurtig rejecocktail

Rejecocktail, hvis I ikke fik det til nytår, så kan I stadig nå det. En udødelig klassiker fra 70’er køkkenet når det er bedst. Tilbage til tiden med pagehår og menu med salat og røde sataner.

En hurtig rejecocktail
Mikkel Preisler
Af Mikkel Preisler 7. januar 2010
212134

En klassiker som egentlig ikke er så dårlig endda, hvis du ellers sørger for den rigtige dressing.

Ingredienser:

1 iceberg salat

1 pk. Rejer

Dressing

4 spsk. creme fraiche

1 tsk engelsk sauce

salt

peber

citron

2 spsk. ketchup

Fremgangsmåde

Ingredienserne blandes til dressing. Lad den stå en halv times tid så den kan trække smag til sig.

Skær salat i små rustikke stykker, og fyld små serveringsglas med det. Læg en håndfuld rejer oven på salaten og slut af med en omgang dressing.

Spises med letristet flutes .

Let og ligetil!

Hummer, torsk og krabbe: Inspiration til 3 skarpe forretter til nytår

Læs også: Hummer, torsk og krabbe: Inspiration til 3 skarpe forretter til nytår

3 skarpe julecocktails til at sprede julehumør i hjemmet under lockdown

Læs også: 3 skarpe julecocktails til at sprede julehumør i hjemmet under lockdown