Opskrifter En hurtig rejecocktail Rejecocktail, hvis I ikke fik det til nytår, så kan I stadig nå det. En udødelig klassiker fra 70’er køkkenet når det er bedst. Tilbage til tiden med pagehår og menu med salat og røde sataner. Af Mikkel Preisler 7. januar 2010 En klassiker som egentlig ikke er så dårlig endda, hvis du ellers sørger for den rigtige dressing. Ingredienser: 1 iceberg salat 1 pk. Rejer Dressing 4 spsk. creme fraiche 1 tsk engelsk sauce salt peber citron 2 spsk. ketchup Fremgangsmåde Ingredienserne blandes til dressing. Lad den stå en halv times tid så den kan trække smag til sig. Skær salat i små rustikke stykker, og fyld små serveringsglas med det. Læg en håndfuld rejer oven på salaten og slut af med en omgang dressing. Spises med letristet flutes . Let og ligetil! Læs også: Hummer, torsk og krabbe: Inspiration til 3 skarpe forretter til nytår Læs også: 3 skarpe julecocktails til at sprede julehumør i hjemmet under lockdown Del artikel Hvor vil du dele? Facebook LinkedIn Email Kopier link Opskrifter Se flere artikler Alkohol Skål julen ind med tequila: Tranebær Margarita Mad Hummer, torsk og krabbe: Inspiration til 3 skarpe forretter til nytår Alkohol 3 skarpe julecocktails til at sprede julehumør i hjemmet under lockdown Mad Mikroovns-hack – lav risotto i mikroovnen Mad Kom i julestemning med Gordon Ramsay og hans tre go-to juleopskrifter Mad Sådan laver du den perfekte scoremiddag