Connery

En god og en dårlig nyhed om det kommende God of War

Kratos er stadig på vej til sit næste eventyr

Da God of War i 2018 fandt vej til PlayStation 4, var det på samme tid både en fortsættelse af serien - men også et reboot. Den græske gud forlod det græske gudepanteon og flyttede til den nordiske mytologi, og resultatet blev ekstremt populært. En opfølger til God of War, der uofficielt går under navnet "The Next God of War", blev i 2020 annonceret som en af de mystiske nye titler til den nye PlayStation 5 - med en premieredato i slutningen af 2021. But things change. 

Lad os starte med den dårlige nyhed: Det næste God of War er blevet udskudt til 2022. 

ANNONCE

Nyheden kommer fra spiludvikleren Santa Monica Studio, der via Twitter d. 2. juni, annoncerede at de har flyttet spillet fra den planlagte udgivelse i 2021, til en gang i 2022. Begrundelsen bunder selvfølgelig delvist i produktionsvanskeligheder i forbindelse med Coronapandemien, og et samtidigt ønske om fortsat at kunne levere den bedste oplevelse, til fans der venter spændt på det næste kapitel i Kratos og Atreus rejse.

ANNONCE

Og så til den gode nyhed: I et nyligt blogindlæg fra PlayStation, bliver der talt om et fortsat fokus på PlayStation 4. Det er et marked med 110 millioner konsolejere, der selvfølgelig også er i Sonys fokus. Her bekræfter man, at der fortsat udvikles til PlayStation 4, og at det kommende God of War også bliver tilgængelig på denne platform - det samme gælder i øvrigt for Horizon Forbidden West og Gran Turismo 7. Altså næste God of War bliver også tilgængelig på PS4, og ikke kun PlayStation 5, som mange først antog. Det er en rigtig god nyhed, set i lyset af den konstante mangel på PS5-konsoller - både herhjemme og i resten af verden.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce